Virtual Disk Bus Enumerator
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Virtual Disk Bus Enumerator
Dobry den. Nevim jestli to bude virem nebo cim, ale z niceho nic mi dnes prestal fungovat ovladac (po prvnim pripojeni jel, pak jsem ho odpojil a znovu zapojil do USB a uz nejede), ktery obsluje externi programovaci nastroj pro programovani mikrochipu. Je to podle me nejaky USB prevodnik, nevim presne na jakem principu funguje. Ve spravci souboru se mi objevil zluty vykricnik u Virtual Disk Bus Enumerator a popis stavu "Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)". Je tam ten vykricnik porad i kdyz je ten modul od USB odpojeny i kdyz je pripojeny. Zkousel jsem udelat obnoveni systemu o den zpet - nepomohlo. Preinstalovat se mi to taky nepovedlo (nevim jak nejlepe?), pri aktualizaci ovladace mi to hlasi, ze tam je aktualni ovladac nainstalovany. Zkousel jsem i preinstalovat chipset a vsechny mozne doplnky k nemu, nic. Uz si nevim rady jak to opravit. Neporadite mi, prosim pekne 
- Přílohy
-
- obr2.jpg (111.52 KiB) Zobrazeno 1347 x
Re: Virtual Disk Bus Enumerator
Zdravim
To si doma programujete mikrocipy nebo to mate pracovni\firemni PC 
Doma si bastlim elektroniku. Je to spojene s Atmel Studiem 5.1 nebo 6.
Tohle malwarem nebude, co zkusit kontaktovat technickou podporu toho programku??
OK. Zkousim to vselijak reinstalovat i zjistovat info i ze strany Atmelu. Presto diky. Ales
Ja bych nez reseni pokus - omyl, zvolil spise jejich podporu 

Přispějete na provoz fóra?