Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Virtual Disk Bus Enumerator
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Virtual Disk Bus Enumerator
Dobry den. Nevim jestli to bude virem nebo cim, ale z niceho nic mi dnes prestal fungovat ovladac (po prvnim pripojeni jel, pak jsem ho odpojil a znovu zapojil do USB a uz nejede), ktery obsluje externi programovaci nastroj pro programovani mikrochipu. Je to podle me nejaky USB prevodnik, nevim presne na jakem principu funguje. Ve spravci souboru se mi objevil zluty vykricnik u Virtual Disk Bus Enumerator a popis stavu "Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)". Je tam ten vykricnik porad i kdyz je ten modul od USB odpojeny i kdyz je pripojeny. Zkousel jsem udelat obnoveni systemu o den zpet - nepomohlo. Preinstalovat se mi to taky nepovedlo (nevim jak nejlepe?), pri aktualizaci ovladace mi to hlasi, ze tam je aktualni ovladac nainstalovany. Zkousel jsem i preinstalovat chipset a vsechny mozne doplnky k nemu, nic. Uz si nevim rady jak to opravit. Neporadite mi, prosim pekne 

- Přílohy
-
- obr2.jpg (111.52 KiB) Zobrazeno 1165 x
Re: Virtual Disk Bus Enumerator
Zdravim
To si doma programujete mikrocipy nebo to mate pracovni\firemni PC 

Doma si bastlim elektroniku. Je to spojene s Atmel Studiem 5.1 nebo 6.
Tohle malwarem nebude, co zkusit kontaktovat technickou podporu toho programku??
OK. Zkousim to vselijak reinstalovat i zjistovat info i ze strany Atmelu. Presto diky. Ales
Ja bych nez reseni pokus - omyl, zvolil spise jejich podporu