Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Virtual Disk Bus Enumerator

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
alvr
Návštěvník
Návštěvník

Virtual Disk Bus Enumerator

#1 Příspěvek od alvr »

Dobry den. Nevim jestli to bude virem nebo cim, ale z niceho nic mi dnes prestal fungovat ovladac (po prvnim pripojeni jel, pak jsem ho odpojil a znovu zapojil do USB a uz nejede), ktery obsluje externi programovaci nastroj pro programovani mikrochipu. Je to podle me nejaky USB prevodnik, nevim presne na jakem principu funguje. Ve spravci souboru se mi objevil zluty vykricnik u Virtual Disk Bus Enumerator a popis stavu "Hardwarové zařízení nelze spustit, protože konfigurační informace (uložené v registru) jsou neúplné nebo poškozené. (Kód 19)". Je tam ten vykricnik porad i kdyz je ten modul od USB odpojeny i kdyz je pripojeny. Zkousel jsem udelat obnoveni systemu o den zpet - nepomohlo. Preinstalovat se mi to taky nepovedlo (nevim jak nejlepe?), pri aktualizaci ovladace mi to hlasi, ze tam je aktualni ovladac nainstalovany. Zkousel jsem i preinstalovat chipset a vsechny mozne doplnky k nemu, nic. Uz si nevim rady jak to opravit. Neporadite mi, prosim pekne :-(
Přílohy
obr2.jpg
obr2.jpg (111.52 KiB) Zobrazeno 1163 x

vyosek
VIP
VIP

Re: Virtual Disk Bus Enumerator

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: To si doma programujete mikrocipy nebo to mate pracovni\firemni PC :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

alvr
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od alvr »

Doma si bastlim elektroniku. Je to spojene s Atmel Studiem 5.1 nebo 6.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Tohle malwarem nebude, co zkusit kontaktovat technickou podporu toho programku??
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

alvr
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od alvr »

OK. Zkousim to vselijak reinstalovat i zjistovat info i ze strany Atmelu. Presto diky. Ales

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Ja bych nez reseni pokus - omyl, zvolil spise jejich podporu :)

Zamčeno