Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Podivné chování po reinstalu WIn 7

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Trollix
Návštěvník
Návštěvník

Podivné chování po reinstalu WIn 7

#1 Příspěvek od Trollix »

Po začátek jen řeknu že nevím jestli jsem tohle dal do správné sekce-tudíž se omlouvám. :D

Asi před mněsícem mi odešel zdroj tak sem si ho nechal vyměnit potom jsem si nechal u strejdy přeinstalovat XP na 7 protože se v počítačích vyznám tak průměrně a asi si řeknete že sem d**** že se nechci pouštět ani do reinstalu win ale prostě pro jistotu.
Po reinstalu mi při spouštění win někdy problikla modrá obrazovka ale tak rychle že nejde přečíst co tam je pak se to restartuje a po načtení se tam objevila obrazovka spustit běžný spůsobem ...nouzový řežim a tyhle věci dal jsem spustit běžným a při načítání win se objevila jen červená tečka toho loga win 7 a zase restart a tak pořád dokola...takže počítač šel ke strejdovi ...bylo to diskem takže tam mám nový disk ...
Jenže mi to začlo dělat znova po dvou dnech... počítač běží krásně ale zase se mi to restartuje při spuštění ale po tom restartu se win sustěj normálně- takže chci poradit čím by to mohlo být protože je mi blbý mít to u strejdy každej tejden...
Díky za odpovědi a pardon za chyby píšu to narychlo :D

Edit:občas se windows zasekne na této obrazovce viz. obrázek , a nic se neděje ani po delší době takže to řeším restart tlačítkem na bedně, pak se windows spustí normálně ale když se spouští normálně tahle obratovka tam vůbec není ...
Normálně když spouštím počítač bez techto problémů trvá načtení +-12 -17 vteřin.
Fotka stojí za nic ale snad postačí :)
Přílohy
fotografie0523.jpg
fotografie0523.jpg (176.06 KiB) Zobrazeno 1661 x

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Podivné chování po reinstalu WIn 7

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Tipuji to na hardwarový problém - bios má problém s inicializací některé komponenty.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Trollix
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Trollix »

Děkuji moc !
Máte alespoň nějáký tip který komponent by to mohl být ?
Jediné co se v poslední době měnilo byly RAMky (půl roku zpět ale po tom se to nedělo , a po výmněně zdroje se taky nic nedělo , začlo to samo od sebe - jednoho krásného dne ...:D :D :D) a ten disk...
Navíc předtím mi to dělalo to samé a pak odešel ten původní disk ...mohlo se tímto častým restartem poškodit něco v harwaru ? Nebo to nevadí ...protože když budu muset občast restartnout počítač při zapínání ...nevadí mi to , jde mi spíš o to abych si nepohnojil něco v hardwaru :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Trollix píše:Máte alespoň nějáký tip který komponent by to mohl být ?
To budete muset vyzkoumat. Nejprve vstupte do biosu a zadejte mu "load default settings". Nastavení uložte a restartujte. Dále se přesvědčte, zda bios vidí disk/disky a opt. jednotku. Pokud bude vše v pořádku a přesto se stav nezmění, budete muset postupně odpojovat disky, opt. jednotku, příp. zařízení připojená k USB tak dlouho, až zjistíte, co ten problém způsobuje. Nelze vyloučit ani problém samotného biosu.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Trollix
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Trollix »

Já vás předem varoval :D moc se v tom nevyznám takže - myslíte nouzový režim s příkazovým řádkem a zadat to tam ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Ne. Po zapnutí stiskněte >Del< a dostanete se do biosu. Tam vyhledáte položku load default settings, kurzorovou šipkou na něj najedete a stiskněte >Enter<. Naskočí okénko, kde jsou volby >Yes< a >No<. Opět kurzorovou šipkou najedete na >Yes< a odentrujete. Nakonec stisknete >F10<, potvrdíte Enterem a PC se restartujte, přičemž volbu uloží. Začne nový start.

Varování:

Trollix
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Trollix »

Budete mně tady všichni mít za blba , lae když dám del naskočím do Biosu a jediná možnost která jde vybrat je spusti Win 7.
:roll:

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

To není bios.Obrazovka biosu vypadá asi takhle: https://www.google.cz/search?q=bios&tbm ... B328%3B246

Varování:

Odpovědět