Asi před mněsícem mi odešel zdroj tak sem si ho nechal vyměnit potom jsem si nechal u strejdy přeinstalovat XP na 7 protože se v počítačích vyznám tak průměrně a asi si řeknete že sem d**** že se nechci pouštět ani do reinstalu win ale prostě pro jistotu.
Po reinstalu mi při spouštění win někdy problikla modrá obrazovka ale tak rychle že nejde přečíst co tam je pak se to restartuje a po načtení se tam objevila obrazovka spustit běžný spůsobem ...nouzový řežim a tyhle věci dal jsem spustit běžným a při načítání win se objevila jen červená tečka toho loga win 7 a zase restart a tak pořád dokola...takže počítač šel ke strejdovi ...bylo to diskem takže tam mám nový disk ...
Jenže mi to začlo dělat znova po dvou dnech... počítač běží krásně ale zase se mi to restartuje při spuštění ale po tom restartu se win sustěj normálně- takže chci poradit čím by to mohlo být protože je mi blbý mít to u strejdy každej tejden...
Díky za odpovědi a pardon za chyby píšu to narychlo

Edit:občas se windows zasekne na této obrazovce viz. obrázek , a nic se neděje ani po delší době takže to řeším restart tlačítkem na bedně, pak se windows spustí normálně ale když se spouští normálně tahle obratovka tam vůbec není ...
Normálně když spouštím počítač bez techto problémů trvá načtení +-12 -17 vteřin.
Fotka stojí za nic ale snad postačí