Prosím o pomoc, virus interpol

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
pidalka
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o pomoc, virus interpol

#31 Příspěvek od pidalka »

tak z toho jsem trochu jelen :oops: ... teď vůbec nevím co s tím :roll: ale odkazuje to na Microsoft Fix it, což jsem našla tady http://support.microsoft.com/fixit/cs mám to projet tím..?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od cernohous13 »

Vlevo -> "Podívejte se na původní stránku" - začne se stahovat FixIt - po stažení zkusíš spustit/instalovat

Pak další možnost http://support.microsoft.com/kb/971058/cs :?:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od pidalka »

tak já nevím, mě se normálně nespustilo ani tohle - ani po restartu (v aplikaci doslo k chybe a nelze pokracovat, opakujte akci pozdeji)... nabídlo mi to v té chybové hlášce ještě jinej program (DIAG_MATS_NETWORK_global.DiagCab) k opravení týhle chyby...

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od cernohous13 »

Tak zkusíme přímo od pramene - máš to tam i s dalšími informacemi

http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... x?id=15278

:arrow: Pokud by i pak byl problém vyzkoušej návod kolegy
vyosek napsal: :arrow: Stahnete Service Repair http://kb.eset.com/library/ESET/KB%20Te ... Repair.exe
  • Ulozte nejlepe na Plochu
  • Spustte a potvrdte Yes abyste potvrdil reinstalaci sluzeb
  • Nasledne kliknutim na Yes potvrdte restart PC
  • Na Plose vznikne slozka CC Support, najdete tam log SvcRepair.txt - mel by byt CC Support\Logs\SvcRepair.txt - vlozte mi jej sem
Doporučení:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od pidalka »

Log Opened: 2013-08-11 @ 11:46:26
11:46:26 - -----------------
11:46:26 - | Begin Logging |
11:46:26 - -----------------
11:46:26 - Fix started on a WIN_VISTA X86 computer
11:46:26 - Prep in progress. Please Wait.
11:46:34 - Prep complete
11:46:34 - Repairing Services Now. Please wait...
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\BFE.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\SubLayer>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Provider>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE>

SetACL finished successfully.
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\BITS.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Performance>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\iphlpsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Interfaces>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\config>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\MpsSvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\RPC-EPMap>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\SharedAccess.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static\System>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Configurable>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Epoch>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\WinDefend.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\wscsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\wuauserv.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv>

11:46:46 - Services Repair Complete.
11:47:11 - Reboot Initiated

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od cernohous13 »

http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... x?id=15278

nepodaří se ti teď instalovat SP2 stažený odsud ?
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od pidalka »

zase nic :( ani kdyz jsem to znova restartovala, spustila jen to..

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od cernohous13 »

Tak už nevím co s tím :?:

Zkontroluj jak máš nastavené Automatické aktualizace
nevím jak přesně to mají Visty, ale někde v Ovládacích panelech to snad najdeš
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#39 Příspěvek od pidalka »

v aktualizacích to mám takhle:
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (79.73 KiB) Zobrazeno 3035 x

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od cernohous13 »

Tak poslední otázka - někdy je problém s instalacemi u nelegálních OS :?:

Máš Visty legální a aktivované :???:
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#41 Příspěvek od pidalka »

no mám tu pořád stejnej OS od koupě noťasu (už nějakej rok to je a nepřeinstalovávala jsem je :) ), tak počítám s tím, že je legální :wink: aktivovaný budou asi taky, řekla bych?
Ono se to začalo spouštět a jednou mi to i vyhodilo, že to blokuje nějakej pogram, ale když jsem klikla na přepnout, abych to mohla vypnout, tak se mi otevřela nabídka Start a instalace se vypla... Nejdřív jsem myslela jestli to nedělá ten Repair-tool.exe, ale když jsem ho odinstalovala, tak beze změn ...
Tak já udělám tu čistku, ještě jednou to projedu Defragglerem a zkusím to třeba zas? Nemůže to blokovat ještě nějakej jinej z těch čistících pogramů, co jsme používali v půběhu...?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od cernohous13 »

Start -> Všechny programy -> Příslušenství -> pravé tlačítko myši na Příkazový řádek -> vyber Spustit jako správce
Do příkazového řádku napiš příkaz
sfc /scannow
a stiskni klávesu <ENTER>
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#43 Příspěvek od pidalka »

napsalo to, že program nenašel žádné narušení integrity..

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#45 Příspěvek od pidalka »

Tohle se zadařilo :) ale ten SP2 furt ne :/

Zamčeno