Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o pomoc, virus interpol

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
pidalka
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o pomoc, virus interpol

#31 Příspěvek od pidalka »

tak z toho jsem trochu jelen :oops: ... teď vůbec nevím co s tím :roll: ale odkazuje to na Microsoft Fix it, což jsem našla tady http://support.microsoft.com/fixit/cs mám to projet tím..?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od cernohous13 »

Vlevo -> "Podívejte se na původní stránku" - začne se stahovat FixIt - po stažení zkusíš spustit/instalovat

Pak další možnost http://support.microsoft.com/kb/971058/cs :?:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od pidalka »

tak já nevím, mě se normálně nespustilo ani tohle - ani po restartu (v aplikaci doslo k chybe a nelze pokracovat, opakujte akci pozdeji)... nabídlo mi to v té chybové hlášce ještě jinej program (DIAG_MATS_NETWORK_global.DiagCab) k opravení týhle chyby...

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od cernohous13 »

Tak zkusíme přímo od pramene - máš to tam i s dalšími informacemi

http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... x?id=15278

:arrow: Pokud by i pak byl problém vyzkoušej návod kolegy
vyosek píše: :arrow: Stahnete Service Repair http://kb.eset.com/library/ESET/KB%20Te ... Repair.exe
  • Ulozte nejlepe na Plochu
  • Spustte a potvrdte Yes abyste potvrdil reinstalaci sluzeb
  • Nasledne kliknutim na Yes potvrdte restart PC
  • Na Plose vznikne slozka CC Support, najdete tam log SvcRepair.txt - mel by byt CC Support\Logs\SvcRepair.txt - vlozte mi jej sem
Doporučení:

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od pidalka »

Log Opened: 2013-08-11 @ 11:46:26
11:46:26 - -----------------
11:46:26 - | Begin Logging |
11:46:26 - -----------------
11:46:26 - Fix started on a WIN_VISTA X86 computer
11:46:26 - Prep in progress. Please Wait.
11:46:34 - Prep complete
11:46:34 - Repairing Services Now. Please wait...
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\BFE.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\SubLayer>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Provider>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\Persistent>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime\Filter>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy\BootTime>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters\Policy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BFE>

SetACL finished successfully.
INFO: The restore action ignores the object name parameter (paths are read from the backup file). However, other actions that require the object name may be combined with -restore.
INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\BITS.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Performance>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\BITS>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\iphlpsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\Interfaces>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc\config>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\iphlpsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\MpsSvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\Teredo>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords\RPC-EPMap>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters\PortKeywords>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\MpsSvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\SharedAccess.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static\System>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Static>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices\Configurable>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\RestrictedServices>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\GloballyOpenPorts>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Epoch>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\StandardProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\PublicProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\FirewallRules>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile\Logging>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy\DomainProfile>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults\FirewallPolicy>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess\Defaults>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\SharedAccess>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\WinDefend.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\WinDefend>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\wscsvc.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wscsvc>

INFORMATION: Input file for restore operation opened: '.\Vista\wuauserv.sddl'
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Security>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv\Parameters>
INFORMATION: Restoring SD of: <machine\System\CurrentControlset\Services\wuauserv>

11:46:46 - Services Repair Complete.
11:47:11 - Reboot Initiated

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od cernohous13 »

http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... x?id=15278

nepodaří se ti teď instalovat SP2 stažený odsud ?
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#37 Příspěvek od pidalka »

zase nic :( ani kdyz jsem to znova restartovala, spustila jen to..

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od cernohous13 »

Tak už nevím co s tím :?:

Zkontroluj jak máš nastavené Automatické aktualizace
nevím jak přesně to mají Visty, ale někde v Ovládacích panelech to snad najdeš
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#39 Příspěvek od pidalka »

v aktualizacích to mám takhle:
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (79.73 KiB) Zobrazeno 2775 x

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od cernohous13 »

Tak poslední otázka - někdy je problém s instalacemi u nelegálních OS :?:

Máš Visty legální a aktivované :???:
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#41 Příspěvek od pidalka »

no mám tu pořád stejnej OS od koupě noťasu (už nějakej rok to je a nepřeinstalovávala jsem je :) ), tak počítám s tím, že je legální :wink: aktivovaný budou asi taky, řekla bych?
Ono se to začalo spouštět a jednou mi to i vyhodilo, že to blokuje nějakej pogram, ale když jsem klikla na přepnout, abych to mohla vypnout, tak se mi otevřela nabídka Start a instalace se vypla... Nejdřív jsem myslela jestli to nedělá ten Repair-tool.exe, ale když jsem ho odinstalovala, tak beze změn ...
Tak já udělám tu čistku, ještě jednou to projedu Defragglerem a zkusím to třeba zas? Nemůže to blokovat ještě nějakej jinej z těch čistících pogramů, co jsme používali v půběhu...?

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od cernohous13 »

Start -> Všechny programy -> Příslušenství -> pravé tlačítko myši na Příkazový řádek -> vyber Spustit jako správce
Do příkazového řádku napiš příkaz
sfc /scannow
a stiskni klávesu <ENTER>
Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#43 Příspěvek od pidalka »

napsalo to, že program nenašel žádné narušení integrity..

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:

> Podpora fóra <

pidalka
Návštěvník
Návštěvník

#45 Příspěvek od pidalka »

Tohle se zadařilo :) ale ten SP2 furt ne :/

Zamčeno