Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Příloha v emailu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

Příloha v emailu

#1 Příspěvek od SergioCZz »

Dobrý den, dnes ráno mi přišel email s tím, že jsem si něco objednal, už o tom hodně lidí ví, ale já jsem to ráno nevěděl, a jelikož často na internetu objednávám, tak jsem prostě nevěděl.
Klikl jsem na přílohu a dal otevřít, nikoliv uložit, potom mi to došlo, když se to otevřelo v ZIP průzkumníku, tak jsem se ihned odhlásil z počítače, následně přihlásil, proběhl AVG test a nic nenašel.

Na síť, kde je PC je připojeno 480 počítačů, nehrozí nic, že ne?

Díky moc

vyosek
VIP
VIP

Re: Příloha v emailu

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Nejaka firemni sit??
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SergioCZz »

Ano, dá se to tak říct. Na všech počítačích je každopádně antivirus AVG Business.

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od SergioCZz »

Odpoví někdo prosím Vás?

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Tak za prve, my jsme tu ve svem volnem case, takze kricet si takto muzete na nekoho, koho si platite

:arrow: A za druhe, sverte to svemu IT technikovi, nebo na 500 pocitacu zadneho nemate?? My jsme tu zdarma a ve svem volnem case a nebudeme delat praci za nekoho jineho...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od SergioCZz »

Já se slušně ptám...

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

Tak ja slusne odpovidam, ze nase pravidla fora hovori jasne - firemni klientelu na bezplatnem foru resit nebudeme...

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

Jednotlivec s firemnim PC, pokud dobre chapu ne?? Mate tam firemni data ne?? Resim to, ze nebudu svou praci riskovat pripadnou ztratu firemnich dat a jak jsem psal vyse, firemni PC tu neresime...

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

Tak hele, pokud to hodlate psat a pak to odmazavat, tak na to tu zvedavy nejsme...

Odpovědět