Příloha v emailu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

Příloha v emailu

#1 Příspěvek od SergioCZz »

Dobrý den, dnes ráno mi přišel email s tím, že jsem si něco objednal, už o tom hodně lidí ví, ale já jsem to ráno nevěděl, a jelikož často na internetu objednávám, tak jsem prostě nevěděl.
Klikl jsem na přílohu a dal otevřít, nikoliv uložit, potom mi to došlo, když se to otevřelo v ZIP průzkumníku, tak jsem se ihned odhlásil z počítače, následně přihlásil, proběhl AVG test a nic nenašel.

Na síť, kde je PC je připojeno 480 počítačů, nehrozí nic, že ne?

Díky moc

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Příloha v emailu

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Nejaka firemni sit??
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od SergioCZz »

Ano, dá se to tak říct. Na všech počítačích je každopádně antivirus AVG Business.

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od SergioCZz »

Odpoví někdo prosím Vás?

vyosek
VIP
VIP

#5 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Tak za prve, my jsme tu ve svem volnem case, takze kricet si takto muzete na nekoho, koho si platite

:arrow: A za druhe, sverte to svemu IT technikovi, nebo na 500 pocitacu zadneho nemate?? My jsme tu zdarma a ve svem volnem case a nebudeme delat praci za nekoho jineho...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

SergioCZz
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od SergioCZz »

Já se slušně ptám...

vyosek
VIP
VIP

#7 Příspěvek od vyosek »

Tak ja slusne odpovidam, ze nase pravidla fora hovori jasne - firemni klientelu na bezplatnem foru resit nebudeme...

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

Jednotlivec s firemnim PC, pokud dobre chapu ne?? Mate tam firemni data ne?? Resim to, ze nebudu svou praci riskovat pripadnou ztratu firemnich dat a jak jsem psal vyse, firemni PC tu neresime...

vyosek
VIP
VIP

#9 Příspěvek od vyosek »

Tak hele, pokud to hodlate psat a pak to odmazavat, tak na to tu zvedavy nejsme...

Odpovědět