Příloha v emailu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Příloha v emailu
Dobrý den, dnes ráno mi přišel email s tím, že jsem si něco objednal, už o tom hodně lidí ví, ale já jsem to ráno nevěděl, a jelikož často na internetu objednávám, tak jsem prostě nevěděl.
Klikl jsem na přílohu a dal otevřít, nikoliv uložit, potom mi to došlo, když se to otevřelo v ZIP průzkumníku, tak jsem se ihned odhlásil z počítače, následně přihlásil, proběhl AVG test a nic nenašel.
Na síť, kde je PC je připojeno 480 počítačů, nehrozí nic, že ne?
Díky moc
Klikl jsem na přílohu a dal otevřít, nikoliv uložit, potom mi to došlo, když se to otevřelo v ZIP průzkumníku, tak jsem se ihned odhlásil z počítače, následně přihlásil, proběhl AVG test a nic nenašel.
Na síť, kde je PC je připojeno 480 počítačů, nehrozí nic, že ne?
Díky moc
Re: Příloha v emailu
Zdravim
Nejaka firemni sit??
Ano, dá se to tak říct. Na všech počítačích je každopádně antivirus AVG Business.
Odpoví někdo prosím Vás?
Já se slušně ptám...
Tak ja slusne odpovidam, ze nase pravidla fora hovori jasne - firemni klientelu na bezplatnem foru resit nebudeme...
Jednotlivec s firemnim PC, pokud dobre chapu ne?? Mate tam firemni data ne?? Resim to, ze nebudu svou praci riskovat pripadnou ztratu firemnich dat a jak jsem psal vyse, firemni PC tu neresime...
Tak hele, pokud to hodlate psat a pak to odmazavat, tak na to tu zvedavy nejsme...

Přispějete na provoz fóra?