Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Probíhá údržba
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Vzorný návštěvník
Probíhá údržba
Zdravím, mám jen takový menší dotaz týkající se mého notebooku, co mám doma. V liště vpravo dole je ikonka "s vlaječkou" Centrum akcí a ta pořád hlásí, že mám 1 zprávu, že nebyla spuštěna autom.údržba a když ji tedy spustím ručně,tak to Probíhá údržba je tam furt, nechala jsem to i přes noc a nedokončilo se to, stále Probíhá údržba...Dala jsem tedy Ukončit údržbu, ale zůstává tam stále u ikonky ta 1 zpráva. V Nastavení mám, že ji spouštět automaticky vždy v 18h.a zaškrknuto to políčko pod tím. Jen tedy pro info, zda to není problém, zda to např.nebrání aktualizacím win apod??? Díky za odpověď.
-
- Vzorný návštěvník
Re: Probíhá údržba
Je tam jen Vypnout zprávy o funkci automat.údržbě nebo Změnit nastavení údržby, kde se zadává ten čas....tak mám to nechat tak a nevšímat si té 1zprávy...?? Jen aby se aktualizoval ten win o to mi jde...aby to třeba nějak neblokovalo...díky.
Však píšu :valkyrie80 píše:Je tam jen Vypnout zprávy o funkci automat.údržbě nebo Změnit nastavení údržby, kde se zadává ten čas....tak mám to nechat tak a nevšímat si té 1zprávy...??
nemám tu Win 7 abych to napsal přesně, ale myslel jsem že na tom není nic nejasného.Roli píše:v Centru akcí zaškrtni Již nezobrazovat nebo tak něco
A pokračuji :valkyrie80 píše:Jen aby se aktualizoval ten win o to mi jde...aby to třeba nějak neblokovalo...díky.
myšleno také v Centru akcí klikem na Vyhledat aktualizace.Roli píše:a aktualizace si zkontroluj ručně taktéž tam a uvidíš zda je to v pořádku nebo nee
-
- Vzorný návštěvník
OK,díky,už jsem to našla
pěkný den!!