Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Probíhá údržba

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Probíhá údržba

#1 Příspěvek od valkyrie80 »

Zdravím, mám jen takový menší dotaz týkající se mého notebooku, co mám doma. V liště vpravo dole je ikonka "s vlaječkou" Centrum akcí a ta pořád hlásí, že mám 1 zprávu, že nebyla spuštěna autom.údržba a když ji tedy spustím ručně,tak to Probíhá údržba je tam furt, nechala jsem to i přes noc a nedokončilo se to, stále Probíhá údržba...Dala jsem tedy Ukončit údržbu, ale zůstává tam stále u ikonky ta 1 zpráva. V Nastavení mám, že ji spouštět automaticky vždy v 18h.a zaškrknuto to políčko pod tím. Jen tedy pro info, zda to není problém, zda to např.nebrání aktualizacím win apod??? Díky za odpověď.

Roli
VIP
VIP

Re: Probíhá údržba

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, v Centru akcí zaškrtni Již nezobrazovat nebo tak něco a aktualizace si zkontroluj ručně taktéž tam a uvidíš zda je to v pořádku nebo nee.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#3 Příspěvek od valkyrie80 »

Je tam jen Vypnout zprávy o funkci automat.údržbě nebo Změnit nastavení údržby, kde se zadává ten čas....tak mám to nechat tak a nevšímat si té 1zprávy...?? Jen aby se aktualizoval ten win o to mi jde...aby to třeba nějak neblokovalo...díky.

Roli
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Roli »

valkyrie80 píše:Je tam jen Vypnout zprávy o funkci automat.údržbě nebo Změnit nastavení údržby, kde se zadává ten čas....tak mám to nechat tak a nevšímat si té 1zprávy...??
Však píšu :
Roli píše:v Centru akcí zaškrtni Již nezobrazovat nebo tak něco
nemám tu Win 7 abych to napsal přesně, ale myslel jsem že na tom není nic nejasného.
valkyrie80 píše:Jen aby se aktualizoval ten win o to mi jde...aby to třeba nějak neblokovalo...díky.
A pokračuji :
Roli píše:a aktualizace si zkontroluj ručně taktéž tam a uvidíš zda je to v pořádku nebo nee
myšleno také v Centru akcí klikem na Vyhledat aktualizace.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

valkyrie80
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od valkyrie80 »

OK,díky,už jsem to našla :) pěkný den!!

Roli
VIP
VIP