Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
prosím tě já mám asi ten samý problém, a stále se mě to na flešku vrací, i když je čistá a naformátovaná, něco chci na ni uložit tak stále to samé, tvoří se zástupce ? co stím , díky
Re: Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce
pokud chci stáhnout AVPTool je tu napsané, že verzi 11, nemůžu stáhnout tu druhou, která je i v češtině ? díky za odpověď.
2) Jděte na tuto internetovou stránku. Na dané stránce klikněte u položky Version 11 na zelené tlačítko Download a stáhněte instalátor AVPTool do vašeho počítače.
2) Jděte na tuto internetovou stránku. Na dané stránce klikněte u položky Version 11 na zelené tlačítko Download a stáhněte instalátor AVPTool do vašeho počítače.
Re: Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
zdravim
Prispevky jsem vam oddelil, do cizich se nevstupuje
Zapojte do PC vsechny USB klice (flashky, ext. disky apod.)

- Stahne a ulozte na plochu UsbFix http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=102308
- Spustte a kliknete na Deletion
- Po dokonceni sem vlozte log, pokud na Vas nevyskoci, najdete jej zde C:\UsbFix.txt
memůžu se zorientovat, poslals nějakou odpověď ?
Ano, poslal at pouzijete USBfix, navod vyse...
Pokracujte uz jen v tomto tematu...
Pokracujte uz jen v tomto tematu...
po stlačení funkce Deletion mě to přeruší , objeví se modrá obrazovka a pc se asi zrestartuje, před tím vyskočí okno : UsbFix is going to stop the not vital processes. please register your current work. tak nevím ? poradíš co a jak ?
Zkuste zopakovat v nouzovem rezimu, pokud nepujde, tak napiste a zvolim jiny postup
nevím jak se dostanu do nouzového režimu, jsem na notebooku prestigio nobile 1550
Restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti
díky , v nouzovém stavu pomohlo, super 

Fajn, dejte mi sem log z USBFixu a pak pujdeme dale