Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
prosím tě já mám asi ten samý problém, a stále se mě to na flešku vrací, i když je čistá a naformátovaná, něco chci na ni uložit tak stále to samé, tvoří se zástupce ? co stím , díky
Re: Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce
pokud chci stáhnout AVPTool je tu napsané, že verzi 11, nemůžu stáhnout tu druhou, která je i v češtině ? díky za odpověď.
2) Jděte na tuto internetovou stránku. Na dané stránce klikněte u položky Version 11 na zelené tlačítko Download a stáhněte instalátor AVPTool do vašeho počítače.
2) Jděte na tuto internetovou stránku. Na dané stránce klikněte u položky Version 11 na zelené tlačítko Download a stáhněte instalátor AVPTool do vašeho počítače.
Re: Zástupci LNK místo složek a souborů na flashce - mhalac
zdravim
Prispevky jsem vam oddelil, do cizich se nevstupuje
Zapojte do PC vsechny USB klice (flashky, ext. disky apod.)
- Stahne a ulozte na plochu UsbFix http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=102308
- Spustte a kliknete na Deletion
- Po dokonceni sem vlozte log, pokud na Vas nevyskoci, najdete jej zde C:\UsbFix.txt
memůžu se zorientovat, poslals nějakou odpověď ?
Ano, poslal at pouzijete USBfix, navod vyse...
Pokracujte uz jen v tomto tematu...
Pokracujte uz jen v tomto tematu...
po stlačení funkce Deletion mě to přeruší , objeví se modrá obrazovka a pc se asi zrestartuje, před tím vyskočí okno : UsbFix is going to stop the not vital processes. please register your current work. tak nevím ? poradíš co a jak ?
Zkuste zopakovat v nouzovem rezimu, pokud nepujde, tak napiste a zvolim jiny postup
nevím jak se dostanu do nouzového režimu, jsem na notebooku prestigio nobile 1550
Restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti
díky , v nouzovém stavu pomohlo, super 
Fajn, dejte mi sem log z USBFixu a pak pujdeme dale

Přispějete na provoz fóra?