Poškozený MBR

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Unesto

Poškozený MBR

#1 Příspěvek od Unesto »

Zdravím, dnes mi z nepochopitelných důvodů nenastartoval WIN. Nakonec se mi to rozjet tak, že před zapnutím dám volbu "Poslední známá funkční konfigurace." Nicméně jsem spustil MBR.exe, který nachází chyby. Příkazy bootsect a bootrec sice skončí úspěšně, ale problém přetrvává. Nefunguje antivir a v eventvwr jsou zajímavé události (chyby)... deleted (CF byl spuštěn překvapivě až po tom, kdy jsem systém aspoň dokázal spustit...) :)
Naposledy upravil(a) Unesto dne 29 Črv 2012 17:20, celkem upraveno 1 x.

Unesto

Re: Poškozený MBR

#2 Příspěvek od Unesto »

Naughty napsal:Ahoj,

tímto mody prosím o lock, o nebezpečí Cf si byl varován.
p.s. mbr.sys je součást CF

Tím pádem Vám poděkuji za kladnou odpověď a pomoc a ještě, než se rozloučíme (snad to stihnu do zamknutí vlákna) budu mít několik připomínek:
- ty důvody byly nepochopitelné pro mne. Kdyby to bylo CF, pak bych to asi pochopil.
- ač nejsem takový odborník jako vy, zcela určitě vím, že stane-li se něco před zapnutím CF, pak to asi nebude vina CF.
- pokud nevíte, co s tím nebo mi nechcete z jiných důvodů pomoci, pak to stačilo napsat, z odpovědi se to zdá být patrné. :)
- CF si odstraňuji malware již několik let a nikdy se mi nestalo, že by mi odstřelil počítač.
Ale i tak děkuji, že jste alespoň něco napsal a nenechal mne v napětí.

Zamčeno