Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Poškozený MBR

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Unesto

Poškozený MBR

#1 Příspěvek od Unesto »

Zdravím, dnes mi z nepochopitelných důvodů nenastartoval WIN. Nakonec se mi to rozjet tak, že před zapnutím dám volbu "Poslední známá funkční konfigurace." Nicméně jsem spustil MBR.exe, který nachází chyby. Příkazy bootsect a bootrec sice skončí úspěšně, ale problém přetrvává. Nefunguje antivir a v eventvwr jsou zajímavé události (chyby)... deleted (CF byl spuštěn překvapivě až po tom, kdy jsem systém aspoň dokázal spustit...) :)
Naposledy upravil(a) Unesto dne 29 čer 2012 17:20, celkem upraveno 1 x.

Unesto

Re: Poškozený MBR

#2 Příspěvek od Unesto »

Naughty píše:Ahoj,

tímto mody prosím o lock, o nebezpečí Cf si byl varován.
p.s. mbr.sys je součást CF

Tím pádem Vám poděkuji za kladnou odpověď a pomoc a ještě, než se rozloučíme (snad to stihnu do zamknutí vlákna) budu mít několik připomínek:
- ty důvody byly nepochopitelné pro mne. Kdyby to bylo CF, pak bych to asi pochopil.
- ač nejsem takový odborník jako vy, zcela určitě vím, že stane-li se něco před zapnutím CF, pak to asi nebude vina CF.
- pokud nevíte, co s tím nebo mi nechcete z jiných důvodů pomoci, pak to stačilo napsat, z odpovědi se to zdá být patrné. :)
- CF si odstraňuji malware již několik let a nikdy se mi nestalo, že by mi odstřelil počítač.
Ale i tak děkuji, že jste alespoň něco napsal a nenechal mne v napětí.

Zamčeno