Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zamrzlá Win., výkyvy paměti a CPU, poblikávání myši
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamrzlá Win., výkyvy paměti a CPU, poblikávání myši
Dobrý den, mám opakující se problém. Je tomu tak dva dny zpět co mi začala poblikávat myš a ihned ve velkém zamrzávat win. (začaly velké výkyvy paměti a výkonu CPU). Toto už jsem jednou viděl při minulé instalaci windows (problém se vyřešil instalací jiného win.). Problém je ale ten, že i při této instalaci se to časem vrátilo. Jedná se o notebook Acer 8200TG. Celý disk jsem tedy zformátoval jenže formát nebyl dokončen. Od této hlášky nešel formát vůbec a disk nebyl aktivní. Za pomoci Protokol Partition Managera se mi povedlo smazat partition, vytvořit nové a nově naformátovat. Disk se již už normálně pak hlásil. Na tento disk jsem nainstaloval Recovery vytvořené z eManageru notebooku (3DVD), ale při dokončení poslední instalace a to druhé graf. karty ATI to začalo znovu
Recovery bylo vytvořeno v době, kdy už to problémy dělalo. Instalace graf. karty byla, ale externě ze stránek výrobce. Pc mě zažádá o změnu prostředí na basic a při změně to zamrzá míň. Provedl jsem kontrolu antivirem McAfee, dále NOD 32 Online, SpyBot, defragmentaci, kontrolu vadných sektorů a vše bylo negativní. Žádný virus, žádné poškození HDD (tak jako u diagnostiky na původních win.) Teď už si nevím vůbec rady
Poslední věc co se pokouším je odinstalovat ATI graf. kartu. Děkuji za radu
Re: Zamrzlá Win., výkyvy paměti a CPU, poblikávání myši
Vše najednou v pořádku... Odinstalace graf. karty pomohla. Máte nějaké nápady jak ji nainstalovat stabilně?
Nemůže tam chybět třeba nějaký driver pro přepínatelnost mezi dvěma graf. kartami? Snad se to neobjeví zpět. Díky za radu 
Re: Zamrzlá Win., výkyvy paměti a CPU, poblikávání myši
Stáhni CrystalDiskInfo, v nabídce Úpravy zvol Kopírovat a obsah schránky sem vlož pomocí Ctrl+V.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Přispějete na provoz fóra?