Dobrý den, mám opakující se problém. Je tomu tak dva dny zpět co mi začala poblikávat myš a ihned ve velkém zamrzávat win. (začaly velké výkyvy paměti a výkonu CPU). Toto už jsem jednou viděl při minulé instalaci windows (problém se vyřešil instalací jiného win.). Problém je ale ten, že i při této instalaci se to časem vrátilo. Jedná se o notebook Acer 8200TG. Celý disk jsem tedy zformátoval jenže formát nebyl dokončen. Od této hlášky nešel formát vůbec a disk nebyl aktivní. Za pomoci Protokol Partition Managera se mi povedlo smazat partition, vytvořit nové a nově naformátovat. Disk se již už normálně pak hlásil. Na tento disk jsem nainstaloval Recovery vytvořené z eManageru notebooku (3DVD), ale při dokončení poslední instalace a to druhé graf. karty ATI to začalo znovu

Recovery bylo vytvořeno v době, kdy už to problémy dělalo. Instalace graf. karty byla, ale externě ze stránek výrobce. Pc mě zažádá o změnu prostředí na basic a při změně to zamrzá míň. Provedl jsem kontrolu antivirem McAfee, dále NOD 32 Online, SpyBot, defragmentaci, kontrolu vadných sektorů a vše bylo negativní. Žádný virus, žádné poškození HDD (tak jako u diagnostiky na původních win.) Teď už si nevím vůbec rady

Poslední věc co se pokouším je odinstalovat ATI graf. kartu. Děkuji za radu