Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ZAblokování fcí administrátora Win7
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
ZAblokování fcí administrátora Win7
Ahoj. Včera jsem na PC omylem zablokoval fce na PC. Jako např. Přístup na C:, vytváření nových účtů, úpravy v registrech atd. Zablokoval jsem to tímto způsobem: Počítač-pravým kliknutím na místní disk C:-vlastnosti-zabezpečení-tady už nwm. Když chci jít do místního disku c:, píše mi to toto: „c:\ není přístupný. Přístup byl odepřen.”. Když chci udělat, to co včera, opačným krokem, pro odblokování, píše to toto: „Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.” Jsem přihlášen na svém účtě (administrátor PC) bez hesla. Potom mám ještě možnost k jednomu administrátorskému účtu (s heslem). Nebo normální účet s heslem. Zkoušel jsem nouzový režim - byly tam jen tyto tři účty - čtvrtý Administrátorský, který má být na každém PC, tam není. Ani v nouzovém režimu nic nepomohlo.. Potom jsem zkusil pustit PC poslední známou funkční konfigurací - nepomohlo. Když chci na PC pustit bod obnovy, nejde to. CD/DVD na instalaci win7 nemám a klíč taky ne.. Jinak mám Win7 64bit - nainstalovaný z prodejny Planeo. Budu vděčný za každou odpověď.. Myslíte, že o jde spravit, aniž bych musel přeinstalovávat Win7?? Děkuji..
edit: Nejdou vytvářet nové účty. Na kliknutí Přidat nebo odebrat nový účet Win nereaguje.. Registry nejdou spustit - háže to chybovou hlášku.
edit: Nejdou vytvářet nové účty. Na kliknutí Přidat nebo odebrat nový účet Win nereaguje.. Registry nejdou spustit - háže to chybovou hlášku.
-
- Vzorný návštěvník
Re: ZAblokování fcí administrátora Win7
Ahoj zkoušel si poslední funkční bod obnovení?
Hele a jak se ti povedlo odebrat si práva?
Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to !!!
-
- Návštěvník
Bod obnovy mi píše: „Nástroj Obnovení systému nebylo možné spustit.”
Odebral jsem to takto: Start - počítač - pravým kliknutím na místní disk c: - vlastnost - zabezpečení - dál nwm - změnil jsem fajfky z povoleno na zablokovat a 2x potvrdil. Teď to potřebuji vrátit..
Ani složku na ploše nemůžu vytvořit.. Vir v PC není - AVG nechtělo jít na c: - chvíli to trvalo, pak se tam dostal a zkontroloval. Registry nejdou pustit, do C: se dostanu takto. Nějaký soubor, co je na C a zástupce na ploše - pravým kliknutím - vlastnosti - otevřít umístění souboru. Na céčku nemůžu přenášek, kopírovat ani mazat soubory.. Já to zálohuji takhle - přidat do archivu na ex. HDD... a tam to rozbalit.. Total commander jsem nezkoušel..
edit: Tak jsem se ještě koukal do cmd: Jak zjistím ten systém souborů?? Nebo co tam mám napsat??
Odebral jsem to takto: Start - počítač - pravým kliknutím na místní disk c: - vlastnost - zabezpečení - dál nwm - změnil jsem fajfky z povoleno na zablokovat a 2x potvrdil. Teď to potřebuji vrátit..
Ani složku na ploše nemůžu vytvořit.. Vir v PC není - AVG nechtělo jít na c: - chvíli to trvalo, pak se tam dostal a zkontroloval. Registry nejdou pustit, do C: se dostanu takto. Nějaký soubor, co je na C a zástupce na ploše - pravým kliknutím - vlastnosti - otevřít umístění souboru. Na céčku nemůžu přenášek, kopírovat ani mazat soubory.. Já to zálohuji takhle - přidat do archivu na ex. HDD... a tam to rozbalit.. Total commander jsem nezkoušel..
edit: Tak jsem se ještě koukal do cmd: Jak zjistím ten systém souborů?? Nebo co tam mám napsat??
-
- Vzorný návštěvník
Zkus tohle:
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... or-folders
A pokud nepomůže tak raději dej log z RSIT:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... or-folders
A pokud nepomůže tak raději dej log z RSIT:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895
-
- Návštěvník
To 1. nepomohlo, ale je to řešení č.1 - nejde s tím nijak manipulovat
A řešení č.2. Tam potřebuji zapnout účet „Super admina.” Jenže já mám Win7 64bit tuším že home nebo starter.. Potřebuji ho nějako zapnout?? Jak nevíte??
edit: Nemůžu nic instalovat a stahovat.. Stahovat můžu jen přes torrent..
A řešení č.2. Tam potřebuji zapnout účet „Super admina.” Jenže já mám Win7 64bit tuším že home nebo starter.. Potřebuji ho nějako zapnout?? Jak nevíte??
edit: Nemůžu nic instalovat a stahovat.. Stahovat můžu jen přes torrent..
-
- Vzorný návštěvník
A co zkusit vytvořit přes nouzový režim přidat nový účet?
Dostaň se do nouzovýho režimu (F8) poté dej stav nouze bez rozšíření.
Ve Windows dáš Start / Začínáme / Přidat nové uživatele.
Neaktivuj účet HOST, ani nezadávej heslo k účtu Administrátora. Vlevo dole hledej "Vytvořit nový účet".
Vytvoř třeba Administrátora a nezapomeň u něj zvolit volbu "správce" a nikoliv "uživatel".
Po restartu by se měl nově vytvořený účet objevit, tak to zkus přes něj.
Dostaň se do nouzovýho režimu (F8) poté dej stav nouze bez rozšíření.
Ve Windows dáš Start / Začínáme / Přidat nové uživatele.
Neaktivuj účet HOST, ani nezadávej heslo k účtu Administrátora. Vlevo dole hledej "Vytvořit nový účet".
Vytvoř třeba Administrátora a nezapomeň u něj zvolit volbu "správce" a nikoliv "uživatel".
Po restartu by se měl nově vytvořený účet objevit, tak to zkus přes něj.
-
- Návštěvník
Ok, zkusím a do editu napíšu, co jde/nejde..
edit:
edit:
-
- Vzorný návštěvník
Napiš normálně do novýho příspěvku pro lepší přehlednost topicu 

-
- Návštěvník
Ok... Dělá úplně to samé, co se děje v normálním režimu.. Kliknu na Vytvořit nový účet, roztočí se na vteřinu kolečko u kurzoru, přestane se točit a víc se nestane.. To samé, když kliknu na spravovat jiný účet..
Hele teď mě něco napadlo... Jukni se
TADY(část Oprava systému). Zkusil bych opravit systém podle toho návodu a dát Obnova systému. Vrátit se do doby, nez se ti povedlo zablokovat si funkce 

Používám : Ccleaner , Defraggler , Google Chrome , Malwarebytes Anti-Malware a ESET Smart Security 7
-
- Vzorný návštěvník
Souhlasím s VydraManem
Momentálně mě už totiž nenapadá jak to opravit

Momentálně mě už totiž nenapadá jak to opravit

-
- Návštěvník
Nechce mě to bootovat z DVD.. Nevíte někdo co s tím?? Vypálil jsem opravu systému v ISU.. Mám: EC BIOS Version : 21A
Musíš mít v BIOSu nastavené první bootování z CD/DVD a pak HDD
Roli píše:V Bios Setup do kterého se dostaneš při restartu mačkáním klávesy :
* DEL
* F2
* F1
* F10
záleží na PC, ale vždy je to na monitoru napsáno,
otevři nabídku ADVANCED BIOS FEATURES a vyhledej Boot Devices 0 až 4 nebo Boot Sequence.
Na první místo nastav CD-ROM,
na druhé pevný disk HDD, u obou položek bývá napsán i výrobce.
Stisknutím Save většinou je to F10 a potvrzením Entrem uložíš nastavení,
pak ještě stisknutím Save and Exit se dostaneš z Biosu.