Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
r.o.s.t.a.c.k.a
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?

#1 Příspěvek od r.o.s.t.a.c.k.a »

Mám "Avira antivir personal -free" a poslední dobou mi pořád označuje spouštěč hry (crack) za vir a chce ho odstranit. Hra je pak samozřejmě nehratelná. Mám ji nainstalovanou několik let a doteď tam ten crack nevadil. Jde nějak v aviře nastavit, aby tento soubor nechala být? Mám ji v AJ a tento jazyk moc neovládám, takže to nemůžu nijak najít :(

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?

#2 Příspěvek od Mc_Murphy »

r.o.s.t.a.c.k.a píše:Mám "Avira antivir personal -free" a poslední dobou mi pořád označuje spouštěč hry (crack) za vir a chce ho odstranit. Hra je pak samozřejmě nehratelná. Mám ji nainstalovanou několik let a doteď tam ten crack nevadil. Jde nějak v aviře nastavit, aby tento soubor nechala být? Mám ji v AJ a tento jazyk moc neovládám, takže to nemůžu nijak najít :(
Děláš si z nás srandu?! Jsi na bezpečnostním fóru, opravdu si myslíš, že Ti tu budeme radit, jak ochcat antivir, aby Ti nehlásil, že máš v PC nelegální crack na hru?! Nehledě na to, že jakýkoliv crack v sobě de facto skoro vždy obsahuje virus - ať už více či méně nebezpečný.
Smaž všechny cracky ze svého počítače a nemusíš hledat v Aviře, jak to obejít. Obrázek

:cap: Poprosím moderátory o řešení. :whip:
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?

#3 Příspěvek od Caroprd111 »

Myslím, že kolega napsal vše podstatné. :)

Zamykám. :closed:
Obrázek

Zamčeno