Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?
Mám "Avira antivir personal -free" a poslední dobou mi pořád označuje spouštěč hry (crack) za vir a chce ho odstranit. Hra je pak samozřejmě nehratelná. Mám ji nainstalovanou několik let a doteď tam ten crack nevadil. Jde nějak v aviře nastavit, aby tento soubor nechala být? Mám ji v AJ a tento jazyk moc neovládám, takže to nemůžu nijak najít 

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Re: avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?
Děláš si z nás srandu?! Jsi na bezpečnostním fóru, opravdu si myslíš, že Ti tu budeme radit, jak ochcat antivir, aby Ti nehlásil, že máš v PC nelegální crack na hru?! Nehledě na to, že jakýkoliv crack v sobě de facto skoro vždy obsahuje virus - ať už více či méně nebezpečný.r.o.s.t.a.c.k.a píše:Mám "Avira antivir personal -free" a poslední dobou mi pořád označuje spouštěč hry (crack) za vir a chce ho odstranit. Hra je pak samozřejmě nehratelná. Mám ji nainstalovanou několik let a doteď tam ten crack nevadil. Jde nějak v aviře nastavit, aby tento soubor nechala být? Mám ji v AJ a tento jazyk moc neovládám, takže to nemůžu nijak najít
Smaž všechny cracky ze svého počítače a nemusíš hledat v Aviře, jak to obejít.

- Caroprd111
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: avira - lze zablokovat kontrolu určitých souborů?
Myslím, že kolega napsal vše podstatné.
Zamykám.

Zamykám.