Proscanoval jsem pc pomoci Comodo Internet Security s vysledkem http://www.edisk.cz/stahni/96827/comodo.txt_279B.html
Mam ty 3 veci pomoci Comodo vycistit nebo zvolit jiny postup. Diky za radu
(pred casem jsem pouzil Combofix a neodinstaloval jsem ho, jen smazal)
Tom

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
mbr rootkit
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: mbr rootkit
Zdravim a pekny den preji
ComboFix jste pouzil na doporuceni nebo jen tak sam od sebe
Log byl docisten
Vlozte mi sem log z CF...
Dle logy z Comoda to nevypada na mbr rootkit, jen se mu nelibi ten soubor mbr.exe - predpokladam ze jste na foru pracoval s utilitou mbr.exe. Ale Vase obavy overime
Stahnete SytemLook (viz muj podpis) a ulozte jej na plochu

- Do okna vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:filefind mbr.exe
- Kliknete na Look
- Tlacitko Look se zmeni na Scanning a zsedne
- Pockejte pokud se tlacitko Scanning opet nezmeni na Look - tak poznate ze SystemLook dokoncil svou praci
- Vyskoci na Vas log s nazvem SystemLook (pripadne bude ulozen na plose), jeho obsah mi sem vlozte
SystemLook 04.09.10 by jpshortstuff
Log created at 16:31 on 30/11/2010 by Tomas
Administrator - Elevation successful
========== filefind ==========
Searching for "mbr.exe"
C:\WINDOWS\MBR.exe --a---- 85504 bytes [22:45 02/11/2010] [16:44 30/10/2010] (Unable to calculate MD5)
-= EOF =-
Log created at 16:31 on 30/11/2010 by Tomas
Administrator - Elevation successful
========== filefind ==========
Searching for "mbr.exe"
C:\WINDOWS\MBR.exe --a---- 85504 bytes [22:45 02/11/2010] [16:44 30/10/2010] (Unable to calculate MD5)
-= EOF =-

- C:\WINDOWS\MBR.exe
- Kliknete na Prochazet
- Soubor nehledejte, jen vlozte cestu souboru, ktery chci otestovat
- Kliknete na Send File
- Pokud na Vas vyskoci obrazovka jako je nize, tak kliknete na ReAnalyse
- Vysledek analyzy sem vlozte (jako odkaz)
Scanovalo to, ale pak se mi nezobrazilo vubec nic. Po chvili to skocilo na tu zadavaci stranku virustotal. Co tedy dal? 

Heur.Suspicious@132632841 C:\WINDOWS\MBR.exe
Vyhodnotilo podivne (ne zrovna koser) chovani souboru mbr.exe na zaklade heuretisticke kontroly - pokud je to nastroj na kontrolu mbr sektoru, tak se nedivim, jelikoz do mbr sektoru nema kdo do lezt
UnclassifiedMalware@139847371 C:\System Volume Information\_restore{86C80642-197E-4FFE-9CA2-A62B759E7675}\RP92\A0009030.exe
Havet v bodech obnoveni - smazte dle navodu nize
Heur.Corrupt.PE@-1 C:\Documents and Settings\Tomas\Plocha\SKOLA\Zlin\DOWN\něco k tisku do Mikra\Mikro5.doc
Znaci poskozenou strukturu souboru