Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Trojsky kun

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Big3
Návštěvník
Návštěvník

Trojsky kun

#1 Příspěvek od Big3 »

Dobry den

Kamarad mi dal hru.Ktera mi nefungovala,pote mi rekl ze z teto stranky: http://www.filestube.com/b1cbea22564d0fd803e9/go.html

mam prej stahnout Crack,nikdy jsme to nezkousel ani jsem moc o tom nevedel,byl jsem proti ,ale po 40 minutach me premluvil ze to nic neni ,tak jsem mu veril (ale asi to nekde vygoogloval) .
Stahl jsem crack. RAR verzi jsem otestoval a naslo to 2 viry ale nejak je to neodstranilo(nevim proc).Zpomnel jsem si ze ten kamarad mi pred pul rokem rekl ze cracky jsou jakoby viry,tak jsem to zkusil extrahovat.Po extrahovani mi to zablokovalo jednoho trojskeho kone.Dal jsme ho do trezoru a .RAR i extrahovany soubotr jsme vymazal.Druhy kamarad to taky zkusil stahnout ale nic mu to nenaslo,treba to mozna neextrahoval protoze pred extrahovanim bych to ani nezjistil kdy bych si to neotestoval sam.Neni kvuli tomu ze je jakoby Crack vir?
Tohle je pro me dost velke ponauceni a to: Nikdy nestahovat hry a cracky.(I kdyz jsem nikdy hru nestahoval a ted teprve poprve crack).
Ale ted se bojim ze mi ten druhy hajzlik pobiha po pocitaci a me Free verzi AVG ktera neotestuje ani Windows zamčené soubory se vyhiba obloukem.
Mohl by ten soubor nekdo extrahovat a proskoumat a pomoct mi?
Predem hrozne dekuji :(

vyosek
VIP
VIP

Re: Trojsky kun

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

vzhledem k tomu, ze pouzivate nelegalni SW Obrázek se nedivim, ze jste navstevnikem naseho fora :?:
Dle pravidel fora (viz zde a a zde bod c.3 ) se vsak nelegalnim SW nezabyvame, jelikoz nelegalni programy jsou vetsinou zdrojem haveti. Navic tim porusujete i autorska prava Obrázek a pachate trestny cin :!:

Pockam, jak se k tomu kolegove moderatori vyjadri a pak pripadne se podivame jak je Vas PC infikovan :wink:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

riffman
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Trojsky kun

#3 Příspěvek od riffman »

zdravim

prectete si prosim pravidla fora, nelegalni soft zde ani neresime, ani nepodporujeme :closed:
Give us a chance to live
Give us a chance to die
Give us a chance to be free
Without fire from the sky
Give us a chance to love
Give us a chance to hate
Give us a chance, before you kill us all

Zamčeno