Kamarad mi dal hru.Ktera mi nefungovala,pote mi rekl ze z teto stranky: http://www.filestube.com/b1cbea22564d0fd803e9/go.html
mam prej stahnout Crack,nikdy jsme to nezkousel ani jsem moc o tom nevedel,byl jsem proti ,ale po 40 minutach me premluvil ze to nic neni ,tak jsem mu veril (ale asi to nekde vygoogloval) .
Stahl jsem crack. RAR verzi jsem otestoval a naslo to 2 viry ale nejak je to neodstranilo(nevim proc).Zpomnel jsem si ze ten kamarad mi pred pul rokem rekl ze cracky jsou jakoby viry,tak jsem to zkusil extrahovat.Po extrahovani mi to zablokovalo jednoho trojskeho kone.Dal jsme ho do trezoru a .RAR i extrahovany soubotr jsme vymazal.Druhy kamarad to taky zkusil stahnout ale nic mu to nenaslo,treba to mozna neextrahoval protoze pred extrahovanim bych to ani nezjistil kdy bych si to neotestoval sam.Neni kvuli tomu ze je jakoby Crack vir?
Tohle je pro me dost velke ponauceni a to: Nikdy nestahovat hry a cracky.(I kdyz jsem nikdy hru nestahoval a ted teprve poprve crack).
Ale ted se bojim ze mi ten druhy hajzlik pobiha po pocitaci a me Free verzi AVG ktera neotestuje ani Windows zamčené soubory se vyhiba obloukem.
Mohl by ten soubor nekdo extrahovat a proskoumat a pomoct mi?
Predem hrozne dekuji