Pěkný den přeji,
na externím disku se mi objevila složka, která nic neobsahuje. Nezle ji vymazat, je na ní zámeček. PC píše toto " K provedení této akce je nutné oprávnění. Pokud chcete tuto složku měnit, obraťte se na S-1-5-21-1757981266-1677128483-1957994488-1004, aby vám byla přidělena příslušná oprávnění." Složka má název 87c59f1120b1937e213d655695c993dc. Pokud by jsem tento externí disk zapojil do velkého PC s operačním systémem Windows XP, tak složku smažu. Jakým způsobem ji vymažu na notebooku se systemem Windows 7? Děkuji Vám za odpověď.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
odstranění složky
Moderátor: Moderátoři
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: odstranění složky
Zdravim,
s pravami Administratora prevezmete jej vlastnictvo a nastavite si prava na zmazanie.
s pravami Administratora prevezmete jej vlastnictvo a nastavite si prava na zmazanie.
Tak to asi nezvládnu. Hrál jsem si s tím půl hodiny a nic. Zámek zmizel, ale odstranit to nelze. Asi s tím přejdu k druhému PC a bude to. Nebyl by prosím někde k tomu návod?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
V prislusenstve spustite prikazovy riadok.
Napiste prikaz:
Enter
Teraz by mal ist zmazat.
Ak nie, skuste restartovat PC do nudzoveho rezimu a zmazat tam.
Napiste prikaz:
Kód: Vybrat vše
takeown /f C:\<cesta_k_niecomu_co_chcete_zmazat>
Kód: Vybrat vše
cacls C:\<cesta_k_niecomu_co_chcete_zmazat> /Grant <vase_uzivatelske_meno>:F
Ak nie, skuste restartovat PC do nudzoveho rezimu a zmazat tam.
Ještě jsem si s tím pohrál dalších 15 minut a je to v koši. Bez restartu, ale neptejte se jakým způsobem. Ještě jednou díky.