Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s DVD apod.

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Thooty
Návštěvník
Návštěvník

Problém s DVD apod.

#1 Příspěvek od Thooty »

Dobrý den,
Chtěl sem přeinstalovat windows a zálohovat si předtím nějaké soubory, koupil sem si dnes 25 nových DVD s 4.7gb ale když chci na ten disk dát nějaké soubory píše to následující chybu
" Při kopírování došlo k chybě. Co chcete provést ( Opakovat, přeskočit , storno ) " taky když na ten disk kliknu pravým a dám vlastnosti je tam napsáno " Volné místo : 0 bajtů Využité místo : 0 bajtů " mohl by mi někdo poradit co stím? vůbec si nevím rady a nutně potřebuju přeinstalovat windows,
děkuji předem

Martag.o.N
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Problém s DVD apod.

#2 Příspěvek od Martag.o.N »

Najistejšie bude použiť iný vypaľovací program. Ja som mal s Nerom problémy (Teda predpokladám, že máte Nero. Neviem), tak som prešiel na Ashampoo burning studio. Je zadarmo a je veľmi dobrý.
Ak to nepôjde ani iným programom, tak bude chyba niekde inde. Ale tomu neverím :P
Nech niekomu nenapadne vykať mi : )

Thooty
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Thooty »

No nevím jestli mi pojede protože se mi porouchala dll knihovna a kvůli toho sem potřeboval přeinstalovat windows a bez zálohy to dělat nebudu protože tu mám velmi důležité soubory ( jinak sem ty soubory nekopíroval na disk pomocí programu, vždycky mi to fungovalo normálně když sem ti soubory na ten disk přetáhl, vždycky sem to dělal touhle metodou a najednou to nejde... ) no kdyžtak skusím ten program nainstalovat i když si myslím že mi nepůjde právě kvůli té porouchané dll knihovně, kdyžtak pak napíši.

Thooty
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od Thooty »

Program funguje už kopíruji soubory na disk, děkuji ;)

Martag.o.N
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Martag.o.N »

Nemáš zač :)
Nech niekomu nenapadne vykať mi : )

Odpovědět