Dobrý den,
Chtěl sem přeinstalovat windows a zálohovat si předtím nějaké soubory, koupil sem si dnes 25 nových DVD s 4.7gb ale když chci na ten disk dát nějaké soubory píše to následující chybu
" Při kopírování došlo k chybě. Co chcete provést ( Opakovat, přeskočit , storno ) " taky když na ten disk kliknu pravým a dám vlastnosti je tam napsáno " Volné místo : 0 bajtů Využité místo : 0 bajtů " mohl by mi někdo poradit co stím? vůbec si nevím rady a nutně potřebuju přeinstalovat windows,
děkuji předem

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s DVD apod.
Moderátor: Moderátoři
-
- Vzorný návštěvník
Re: Problém s DVD apod.
Najistejšie bude použiť iný vypaľovací program. Ja som mal s Nerom problémy (Teda predpokladám, že máte Nero. Neviem), tak som prešiel na Ashampoo burning studio. Je zadarmo a je veľmi dobrý.
Ak to nepôjde ani iným programom, tak bude chyba niekde inde. Ale tomu neverím
Ak to nepôjde ani iným programom, tak bude chyba niekde inde. Ale tomu neverím

Nech niekomu nenapadne vykať mi : )
No nevím jestli mi pojede protože se mi porouchala dll knihovna a kvůli toho sem potřeboval přeinstalovat windows a bez zálohy to dělat nebudu protože tu mám velmi důležité soubory ( jinak sem ty soubory nekopíroval na disk pomocí programu, vždycky mi to fungovalo normálně když sem ti soubory na ten disk přetáhl, vždycky sem to dělal touhle metodou a najednou to nejde... ) no kdyžtak skusím ten program nainstalovat i když si myslím že mi nepůjde právě kvůli té porouchané dll knihovně, kdyžtak pak napíši.
Program funguje už kopíruji soubory na disk, děkuji 

-
- Vzorný návštěvník