Snow píše:Přidám se s malou poznámkou, i když jsme už na tohle téma, které pootevřu, jednou diskutovali v jiném vlákně, které jsem sám založil. Poměrně často čtu na fóru ostré výtky na adresu produktů firmy Panda Security. Mám několik PC, na kterých používám NIS2011, KIS2011, ESS4, TrustPort Total Protection 2011 a Pandu Global Protection 2011. Všechny mašiny jsou využívány zhruba rovnoměrně a ani na jedné jsem se nesetkal s virem. S Pandou jsem velmi spokojen a už teď vím, že si koupím verzi 2012. Nechápu vaše ostrá slova. Podíval jsem se na minule doporučený Matousekův test firewallů , v kterém Panda Internet Security dopadla, pravda, přímo katastrofálně, ale i zde přímo do nebes vychvalovaný Symantec nezazářil, Kaspersky ho zaválcoval do země. Všichni víme, že alfou a omegou bezpečného provozu je rozumné chování uživatele, potom musí sloužit i podle Matouska a vás antivir, který neměl být ani stvořen. Pokud nahlédnu na Pandu vaší optikou a vezmu problém do důsledků musí firma co nevidět zkrachovat

.
Mimochodem, jaké máte ohlasy na F-Secure Internet Security 2011 ?
Panda nekrachne, i kdyz jejich vysledky prace jsou prinejmensim dosti slabe.
Podivejme se na model firmy AVG. Jejich produkty jsopu delsi dobu hodne slabe, lide je
kupuji, protoze je vidi v reklame, popr jsou pro nase podminky levne ci dobre lokalizovane.
Lajk se nezajima o kvalitu produktu ale hodnoti je subjektivne, dle sve nalady a citovych vjemu
z grafiky ci chovani dealera/prodejce.
Nas celkem moc nezajimaji vysledky z testu, chvastave PR kanaly ani reklama v mediich.
My jsme zde proto, abychom lidem doporucili to nejlepsi co se osvedcuje v praxi
a tam ma treba panda i avg velke problemy, a tyto pc jsou temer vzdy plne bordelu.
Takovy soft nemuzeme pote doporucovat, ani v priapde se se jednou az uhersky rok ozve jeden clovek co mu to funguje podle jeho nazoru dobre. My musime v prve rade snizit pocet nakaz v radach navstevniku, a to docilujeme vetsinou NISem Kisem ci
podobnym softem, kdyz ma nedko Pandu ci Avg, chodi sem s bordelem neustale a o takovou aktivitu zajem nemame.
Mylite se i v tom, ze necemu krivdime, a ze panda plati za to ze jeho uzivatele jsou nejak neukaznenejsi.
Je zvlastni ze kdyz takovemu cloveku pandu vezmem a dame mu NIS ci KIS, zahadne ma pc
delsi dobu v poradku a nechodi sem za jinym ucelem nez poklabosit ci podekovat.
Nad tim, jaky velky vzorek populace zde mame a jaky z toho plyne zaver je treba se zamyslet, pred tim,
nez nas zacnete kritizovat za to ze jsme na nekoho zli. Z prstu si to opravdu necucame
radek178 píše:S tim souhlasim a to jsem take celou dobu mel na mysli. Lidi s postovnim klientem je ale dost a zda se, z ejich pribyva a pak je email skener nutnost. Proto jsem psal, ze Aviru ne.
Ok, my muzeme poradit jen trideni prodle uzivani. Z tech lidi co se kolem mne mota ma postovniho klienta jen cca 10%
z dejmetomu 500 lidi... vetsina chodi na mail pres webacess, freemail web, nebo pres mobil.

Je to o lidech a o vzorku populace, kazdy se setkavame s jinym druhem lidi, jinymi komunitami,
a tak mohou byt vysledky ruzne. Klegove co delaji logy, by vam mohli dat vhodny nastrel toho kolik lidi co jim lusti logy ma postovniho klienta a kolik cca ne v %tech, ja bohuzel co se tyce fora tohle nesbiram, jen se lidi predem ptam zda chodi pro mail na net ci ho maji v nejakem programu..aby to bylo pro ne rychlejsi a pro me odpoved uzitecnejsi. Vetsinou rikaji Webmail