Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s připojením do internetu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém s připojením do internetu

#16 Příspěvek od kristynkai7 »

Tak problém nadále trvá (zase několikrát bliklo síťový kabel odpojen a pak síťový kabel připojen, provedla jsem kontrolu tím AVPTool, ale zapoměla jsem tam dát automatické odstraňování a tak jsem odstranila nalezené ručně,

Log
Automatická kontrola: spuštěno (události: 3, objekty: 244017, čas: 01:10:57)
14.4.2011 18:50:56 Neošetřeno: Trojan.Win32.Sasfis.aqpd C:\Documents and Settings\Tomáš\Dokumenty\Tomáš\Vysoká škola\E-knihy\CSS_kask_dov__styly\CSS kaskádové styly.iso/arun.exe;1/UPX Zápis není podporován
14.4.2011 18:50:08 Zjištěno: Trojan.Win32.Sasfis.aqpd C:\Documents and Settings\Tomáš\Dokumenty\Tomáš\Vysoká škola\E-knihy\CSS_kask_dov__styly\CSS kaskádové styly.iso/arun.exe;1/UPX
14.4.2011 18:31:30 Úloha byla spuštěna

ale problém nastal že to nedoběhlo dokonce, zastavilo se to na 98 procentech (a už se to nehne), tak nevím zda to mám pustit znovu zítra :(

edit
tak zítra to zkusím pustit znovu a možná zítra zkusím připojit jiný PC (starý PC s win98 můj, musím ho ale nějak sem dotáhnout) abych zjistila zda není vadný kabel nebo modem, ale už ztrácím naději, že se to nějak vyřeší

PS: moc děkuju za rady JaRone a stell

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

omlouvám se že jsem se neozvala dřív, byla jsem nemocná, nedostala jsem se na net a nepodařilo se mi přenést jiný počítač, abych otestovala kabel a modem.

Tím AVPTool jsem to otestovala celé a nic to nenašlo.
Malwarebytes také nic nenašel.
Nyní jsem testovala jen AVGčkem a jen na rootkity a našlo to
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x267, velikost 4 bajtů";"Objekt je skrytý"
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x483, velikost 8 bajtů";"Objekt je skrytý"
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x4D3, velikost 4 bajtů";"Objekt je skrytý"

Tak nevím co s tím, zda to nějak odstraňovat a nebo ne.

PS: problém bohužel pořád trvá

Děkuji předem za radu

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stell »

Nyní jsem testovala jen AVGčkem a jen na rootkity a našlo to
Vies co, spust este GMER
Navod
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=62878
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

omlouvám se za zpoždění, ale moc se na net nedostanu, vše jsem proskenovala, logy dole

Rychlý sken:
GMER 1.0.15.15640 - http://www.gmer.net
Rootkit quick scan 2011-06-06 09:57:05
Windows 5.1.2600 Service Pack 2 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-e MAXTOR_STM3160211AS rev.3.AAE
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\TOM~1\LOCALS~1\Temp\pxtdapoc.sys

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs AVGIDSFilter.Sys (IDS Application Activity Monitor Filter Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. )
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)

---- EOF - GMER 1.0.15 ----

Hlavní sken:
GMER 1.0.15.15640 - http://www.gmer.net
Rootkit scan 2011-06-06 11:08:32
Windows 5.1.2600 Service Pack 2 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-e MAXTOR_STM3160211AS rev.3.AAE
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\TOM~1\LOCALS~1\Temp\pxtdapoc.sys

---- System - GMER 1.0.15 ----

SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwOpenProcess [0xF78A8738]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwTerminateProcess [0xF78A87DC]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwTerminateThread [0xF78A8878]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwWriteVirtualMemory [0xF78A8914]

---- Kernel code sections - GMER 1.0.15 ----

.text C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nv4_mini.sys section is writeable [0xF695E3A0, 0x5FE082, 0xE8000020]

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs AVGIDSFilter.Sys (IDS Application Activity Monitor Filter Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. )
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)

---- Files - GMER 1.0.15 ----

File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\lcf9x4yo.default\Cache\019FE04Dd01 11108352 bytes
File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla214.tmp 0 bytes
File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla218.tmp 11138371 bytes

---- EOF - GMER 1.0.15 ----

Farrael-Sama
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Farrael-Sama »

Omlouvám se, že do toho klukům - moderátorům vstupuji, ale psala jsi, že internet je od UPC že? V tom případě bych se zaměřil i na jejich síťový modem - obvykle to bývá Motorola. Sám jsem totiž podobným problémem trpěl a vyřešila to až výměna modemu za nový typ technikem UPC. Modem vždy po určité době se kousnul a vyřešil to až restart jednotky viz. vypojení kabelu.

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stell »

Sprav to co napisal>>Farrael-Sama
Zapni zobrazovanie skrytych suborov, najdi a zmaz:
C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla214.tmp
C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla218.tmp
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

děkuji za rady

zkusím tedy nějak kontaktovat technika UPC a nebo přes infolinku tam zavolat, ale ty soubory na smazání jsem nenašla, dala jsem zobrazovat skryté soubory a složky, ale v místě kde mají být nejsou a ani vyhledávání je nenašlo

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stell »

Vyčistime temp
Stiahneme na plochu TFC
http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
zatvoríme všetko čo mame otvorene a spustíme program -po skane reštart.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

tak jsem použila ten TFC, žádný log z toho nebyl, tak doufám že jsem něco nezkazila

děkuju za pomoc

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od stell »

nemas zaco.
problem si uz vyriesila?
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět