Problém s připojením do internetu

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

Re: Problém s připojením do internetu

#16 Příspěvek od kristynkai7 »

Tak problém nadále trvá (zase několikrát bliklo síťový kabel odpojen a pak síťový kabel připojen, provedla jsem kontrolu tím AVPTool, ale zapoměla jsem tam dát automatické odstraňování a tak jsem odstranila nalezené ručně,

Log
Automatická kontrola: spuštěno (události: 3, objekty: 244017, čas: 01:10:57)
14.4.2011 18:50:56 Neošetřeno: Trojan.Win32.Sasfis.aqpd C:\Documents and Settings\Tomáš\Dokumenty\Tomáš\Vysoká škola\E-knihy\CSS_kask_dov__styly\CSS kaskádové styly.iso/arun.exe;1/UPX Zápis není podporován
14.4.2011 18:50:08 Zjištěno: Trojan.Win32.Sasfis.aqpd C:\Documents and Settings\Tomáš\Dokumenty\Tomáš\Vysoká škola\E-knihy\CSS_kask_dov__styly\CSS kaskádové styly.iso/arun.exe;1/UPX
14.4.2011 18:31:30 Úloha byla spuštěna

ale problém nastal že to nedoběhlo dokonce, zastavilo se to na 98 procentech (a už se to nehne), tak nevím zda to mám pustit znovu zítra :(

edit
tak zítra to zkusím pustit znovu a možná zítra zkusím připojit jiný PC (starý PC s win98 můj, musím ho ale nějak sem dotáhnout) abych zjistila zda není vadný kabel nebo modem, ale už ztrácím naději, že se to nějak vyřeší

PS: moc děkuju za rady JaRone a stell

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

omlouvám se že jsem se neozvala dřív, byla jsem nemocná, nedostala jsem se na net a nepodařilo se mi přenést jiný počítač, abych otestovala kabel a modem.

Tím AVPTool jsem to otestovala celé a nic to nenašlo.
Malwarebytes také nic nenašel.
Nyní jsem testovala jen AVGčkem a jen na rootkity a našlo to
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x267, velikost 4 bajtů";"Objekt je skrytý"
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x483, velikost 8 bajtů";"Objekt je skrytý"
"";"<unknown>";"Poškozená sekce ntoskrnl.exe[.text] ZwYieldExecution+0x4D3, velikost 4 bajtů";"Objekt je skrytý"

Tak nevím co s tím, zda to nějak odstraňovat a nebo ne.

PS: problém bohužel pořád trvá

Děkuji předem za radu

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Místo/Bydliště: SK-REVUCA
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od stell »

Nyní jsem testovala jen AVGčkem a jen na rootkity a našlo to
Vies co, spust este GMER
Navod
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=62878
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci!
Obrázek
e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

omlouvám se za zpoždění, ale moc se na net nedostanu, vše jsem proskenovala, logy dole

Rychlý sken:
GMER 1.0.15.15640 - http://www.gmer.net
Rootkit quick scan 2011-06-06 09:57:05
Windows 5.1.2600 Service Pack 2 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-e MAXTOR_STM3160211AS rev.3.AAE
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\TOM~1\LOCALS~1\Temp\pxtdapoc.sys

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs AVGIDSFilter.Sys (IDS Application Activity Monitor Filter Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. )
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)

---- EOF - GMER 1.0.15 ----

Hlavní sken:
GMER 1.0.15.15640 - http://www.gmer.net
Rootkit scan 2011-06-06 11:08:32
Windows 5.1.2600 Service Pack 2 Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP2T0L0-e MAXTOR_STM3160211AS rev.3.AAE
Running: gmer.exe; Driver: C:\DOCUME~1\TOM~1\LOCALS~1\Temp\pxtdapoc.sys

---- System - GMER 1.0.15 ----

SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwOpenProcess [0xF78A8738]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwTerminateProcess [0xF78A87DC]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwTerminateThread [0xF78A8878]
SSDT \SystemRoot\system32\DRIVERS\AVGIDSShim.Sys (IDS Application Activity Monitor Loader Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. ) ZwWriteVirtualMemory [0xF78A8914]

---- Kernel code sections - GMER 1.0.15 ----

.text C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\nv4_mini.sys section is writeable [0xF695E3A0, 0x5FE082, 0xE8000020]

---- Devices - GMER 1.0.15 ----

AttachedDevice \FileSystem\Ntfs \Ntfs AVGIDSFilter.Sys (IDS Application Activity Monitor Filter Driver./AVG Technologies CZ, s.r.o. )
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Ip avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Tcp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\Udp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)
AttachedDevice \Driver\Tcpip \Device\RawIp avgtdix.sys (AVG Network connection watcher/AVG Technologies CZ, s.r.o.)

---- Files - GMER 1.0.15 ----

File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\lcf9x4yo.default\Cache\019FE04Dd01 11108352 bytes
File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla214.tmp 0 bytes
File C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla218.tmp 11138371 bytes

---- EOF - GMER 1.0.15 ----

Farrael-Sama
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Farrael-Sama »

Omlouvám se, že do toho klukům - moderátorům vstupuji, ale psala jsi, že internet je od UPC že? V tom případě bych se zaměřil i na jejich síťový modem - obvykle to bývá Motorola. Sám jsem totiž podobným problémem trpěl a vyřešila to až výměna modemu za nový typ technikem UPC. Modem vždy po určité době se kousnul a vyřešil to až restart jednotky viz. vypojení kabelu.

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od stell »

Sprav to co napisal>>Farrael-Sama
Zapni zobrazovanie skrytych suborov, najdi a zmaz:
C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla214.tmp
C:\Documents and Settings\Tomáš\Local Settings\Temp\fla218.tmp
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

děkuji za rady

zkusím tedy nějak kontaktovat technika UPC a nebo přes infolinku tam zavolat, ale ty soubory na smazání jsem nenašla, dala jsem zobrazovat skryté soubory a složky, ale v místě kde mají být nejsou a ani vyhledávání je nenašlo

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stell »

Vyčistime temp
Stiahneme na plochu TFC
http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
zatvoríme všetko čo mame otvorene a spustíme program -po skane reštart.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

kristynkai7
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od kristynkai7 »

Ahoj,

tak jsem použila ten TFC, žádný log z toho nebyl, tak doufám že jsem něco nezkazila

děkuju za pomoc

stell
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od stell »

nemas zaco.
problem si uz vyriesila?
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Obrázek
Thanks! Vďaka!

Obrázek

Odpovědět