Avast vir

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Denny18
Návštěvník
Návštěvník

Avast vir

#1 Příspěvek od Denny18 »

Dobry den, potřebovala bych radu ohledně programu avast! . Při rychlém testu se mi zobrazil vir Windows/system32/drivers/sptd.sys, který nelze smazat ani přesunout do truhly. Při přesouvání do truhly se objeví Chyba:požadavek není podporován. Nevíte prosím někdo jak ho smazat? už jsem zoufalá :(

vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: Avast vir

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim a pekny den preji :)

:arrow: Tento soubor patri k legitimnim = neni to vir, Avast jej tak detekuje :???: Je to ovladac virtualnik mechanik (Deamon, Alcohol atd)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Denny18 »

Mě tady,ale stále samo vyskakuje že bych měla restartovat počítač a tento vir ihned smazat

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Mate aktualni verzi Avastu - pripadne jej rucne aktualizujte

:arrow: Soubor prosim zabalte do raru a uploadnete mi jej sem http://vyosek.ic.cz/havet/uploader.php

:arrow: Stahnete SPTD dle verze Vaseho systemu http://www.duplexsecure.com/en/downloads a zvolte Instal
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Denny18 »

Ten soubor už mi nejde ani zabalit ukazuje se mi nějaká chyba, avast aktuální mám a ten program co jsem stáhla mi také nejde. Už se na to vykašlu :/ :D

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

Jedna se o falesnou detekci Avastu, jiz jsem jim psal a resi to...

Denny18
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Denny18 »

Děkuju mockrát :) až to bude vyřešené dejte prosím vědět co s tím :)

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

Vyresi se to tim zpusobem, ze bdue vydana nova aktualizace, ktera to opravi - Avast si ji sam natahne :wink:

Odpovědět