Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Avast vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Avast vir
Dobry den, potřebovala bych radu ohledně programu avast! . Při rychlém testu se mi zobrazil vir Windows/system32/drivers/sptd.sys, který nelze smazat ani přesunout do truhly. Při přesouvání do truhly se objeví Chyba:požadavek není podporován. Nevíte prosím někdo jak ho smazat? už jsem zoufalá 

Re: Avast vir
Zdravim a pekny den preji
Tento soubor patri k legitimnim = neni to vir, Avast jej tak detekuje
Je to ovladac virtualnik mechanik (Deamon, Alcohol atd)

Mě tady,ale stále samo vyskakuje že bych měla restartovat počítač a tento vir ihned smazat

Ten soubor už mi nejde ani zabalit ukazuje se mi nějaká chyba, avast aktuální mám a ten program co jsem stáhla mi také nejde. Už se na to vykašlu :/ 

Jedna se o falesnou detekci Avastu, jiz jsem jim psal a resi to...
Děkuju mockrát
až to bude vyřešené dejte prosím vědět co s tím 

Vyresi se to tim zpusobem, ze bdue vydana nova aktualizace, ktera to opravi - Avast si ji sam natahne