Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
dobrí deň mám avast free keď si pustým úplný test systému tak na 1:05 minuté mi zamrzne PC a vyhodí Modru obrazovku a je tam niečo po anglicky a musím reštartovať PC nikdy mi to nerobilo len teraz, mám Windows XP service pack 2 verzia avastu je 6.0 1125 ďakujem za pomoc.
Re: Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
Zdravim a pekny den preji
Dejte log z RSIT - viz muj podpis

Caroprd111 píše:Stáhněte a spusťte WVCheck.exe nebo WVCheck.zip
- Stiskněte "Enter".
- Program začne prohledávat PC, délka skenu závisí na množství(velikosti) souborů, ale obvykle netrvá déle, než 5 minut.
- Po dokončení skenu na Vás vyskočí log, ten vložte do topicu. Log je také uložený na ploše.

-
- Návštěvník
a čo to prosím robi ja neviem robit z pc ako profesional 

Udela to skeny Vaseho PC a ja pote na zaklade tech logu budu moci lepe urcit kde muze byt chyba - takhle bych leda mohl vestit z koule a tu bohuzel kolegove necham schovali 

-
- Návštěvník
Ach lebo ja nemam legal windows a kamarat mi robil pc a na legal windows som nemal už peniaze

V tom pripade Vam tu neporadime - dle pravidel fora (viz zde a a zde bod c.3 ) se nelegalnim SW nezabyvame, jelikoz nelegalni programy jsou vetsinou zdrojem haveti. Navic tim porusujete i autorska prava
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu by byla zcela proti logice fora 

-
- Návštěvník
Neco se Vam nelibi