Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
Filip.Juhaniak
- Návštěvník

Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
dobrí deň mám avast free keď si pustým úplný test systému tak na 1:05 minuté mi zamrzne PC a vyhodí Modru obrazovku a je tam niečo po anglicky a musím reštartovať PC nikdy mi to nerobilo len teraz, mám Windows XP service pack 2 verzia avastu je 6.0 1125 ďakujem za pomoc.
Re: Zdar potrebujem pomoc z Avastom! a PC
Zdravim a pekny den preji
Dejte log z RSIT - viz muj podpis
Caroprd111 napsal:Stáhněte a spusťte WVCheck.exe nebo WVCheck.zip
- Stiskněte "Enter".
- Program začne prohledávat PC, délka skenu závisí na množství(velikosti) souborů, ale obvykle netrvá déle, než 5 minut.
- Po dokončení skenu na Vás vyskočí log, ten vložte do topicu. Log je také uložený na ploše.
-
Filip.Juhaniak
- Návštěvník

a čo to prosím robi ja neviem robit z pc ako profesional 
Udela to skeny Vaseho PC a ja pote na zaklade tech logu budu moci lepe urcit kde muze byt chyba - takhle bych leda mohl vestit z koule a tu bohuzel kolegove necham schovali 
-
Filip.Juhaniak
- Návštěvník

Ach lebo ja nemam legal windows a kamarat mi robil pc a na legal windows som nemal už peniaze

V tom pripade Vam tu neporadime - dle pravidel fora (viz zde a a zde bod c.3 ) se nelegalnim SW nezabyvame, jelikoz nelegalni programy jsou vetsinou zdrojem haveti. Navic tim porusujete i autorska prava
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu by byla zcela proti logice fora 
, pachate trestny cin a ten jako takovy nebude nasim forem podporovan. Uvedomte si, ze jste na bezpecnostnim foru - podpora warezu by byla zcela proti logice fora -
Filip.Juhaniak
- Návštěvník

Neco se Vam nelibi 

Stáhněte a spusťte 
Přispějete na provoz fóra?