ICQ SEARCH
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
- elegan
- 1. Stupeň Varování
- Místo/Bydliště: Ústí nad Labem
ICQ SEARCH
Stále se mi spouští stránka s ICQ Search, prosím jak to odstranit?
- elegan
- 1. Stupeň Varování
Re: ICQ SEARCH
IE8
- elegan
- 1. Stupeň Varování
to jsem už udělal
Tak stačí jen stisknout klávesu "Alt" a v liště kliknout na Nástroje -> Možnosti Internetu -> záložka Obecné a zadat domovskou stránku jakou chceš.

- elegan
- 1. Stupeň Varování
domovská stránka tam je správně, přesto se mi spustí po otevření druhého a dalšího okna to ICQ Search
Jo, ono ICQ to má ještě jinak. Stáhni si tenhle program a odinstaluješ si tím to jejich nastavení: http://cf.icq.com/cf/newtab/icqtabs_uninstall.exeelegan napsal:domovská stránka tam je správně, přesto se mi spustí po otevření druhého a dalšího okna to ICQ Search

- elegan
- 1. Stupeň Varování
Tak už to tam není,ale další záložka se otevře jako prázdná, to tak má být?
Ano, to je defaultní nastavení v IE.elegan napsal:Tak už to tam není,ale další záložka se otevře jako prázdná, to tak má být?

- elegan
- 1. Stupeň Varování
tak moc děkuji a přeji hezký večer

Přispějete na provoz fóra?