Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ICQ SEARCH
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
ICQ SEARCH
Stále se mi spouští stránka s ICQ Search, prosím jak to odstranit?
Re: ICQ SEARCH
IE8
to jsem už udělal
Tak stačí jen stisknout klávesu "Alt" a v liště kliknout na Nástroje -> Možnosti Internetu -> záložka Obecné a zadat domovskou stránku jakou chceš.

domovská stránka tam je správně, přesto se mi spustí po otevření druhého a dalšího okna to ICQ Search
Jo, ono ICQ to má ještě jinak. Stáhni si tenhle program a odinstaluješ si tím to jejich nastavení: http://cf.icq.com/cf/newtab/icqtabs_uninstall.exeelegan píše:domovská stránka tam je správně, přesto se mi spustí po otevření druhého a dalšího okna to ICQ Search

Tak už to tam není,ale další záložka se otevře jako prázdná, to tak má být?
Ano, to je defaultní nastavení v IE.elegan píše:Tak už to tam není,ale další záložka se otevře jako prázdná, to tak má být?

tak moc děkuji a přeji hezký večer