Mám provizorní notebook dell inspiron 1300 s W7 32. Problém je v tom ze nefunguji USB porty (dioda myši ale svítí při zapojení), další problém je že nejde otevřít ovladani zvuku. Zkoušel jsem ruzné návody na internetu, ale nic (v biosu je povoleno USB) a instalace driveru z oficialnich dell stranek nejdou nainstalovat...vypíše se hláška že to nejde a konec...
Budu vděčný za každou radu, hlavně ohledně usb portu
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Myš na jiných PC jede bez problemu. Tady usb nedokaze najit nic...vypise tu klasickou hlasku ze nebylo spravne nainstalovano a nic... A takhle to vypada ve spravci zařízení : http://img822.imageshack.us/i/usbcz.jpg/
Nechte si otevřen Správce zařízení Odpojte všechno z USB (Myš,klávesnice atd.) a připojte flash disk. Pokud se tam po připojení FLash disk neobjevý jako nenalezen ale jako Velkokapacitní zařízení tak to znamená že vám Flash disk neni napájen.
Edit:Víte proč vám ty ovladače nejdou nainstalovat?Protože ovladače na tenhle model pod tímto OS nejsou.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
XP zatim neinstalujte. Myš svítí ale nefuguje?
Zkuste připojit Flashku a kliknout na ní pravým tlačítkem.
Dejte vlastnosti----Ovladače-----Aktualizace.
Popř. přeinstalovat.Nevím jak to v 7 je. Pokuste se ty ovladače přeinstalovat.
Chyby v USB je dost obsáhlý problém. Je tam více možností. Pokud to není chyba hardwaru, může to být problém systému, ovladačů, viru, či nějakého sw konfliktu. Pokud je k dispozici PCI karta s USB porty, lze jejím osazením vyloučit, či potvrdit některé chyby. Pokud karta nepůjde, lze vyloučit problém ovladačů, sw konfliktu, systému, nebo viru. Pokud bude karta funkční, může jít o hw problém zákl. desky. Někdy ale se na problém nepřijde jinak než reinstalem systému. Dosud jste mi neodpověděl na tuto otázku:
Rudy píše:Ve správci zařízení jsou USB porty korektně nainstalovány (tj., nesvítí u nich výstraha)?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Je to Notebook.Jedině přes PCI Express.
Já to ale vidim na ty ovladače.Jelikož je tam nemá takže OS nemůže spolupracovat s USB na zběrnici MB.
Pokud se ti to povede Rudy zkus najít ovladače na tento typ NB ale ovladače Visty.Z 99% budou fungovat i na Win 7.