Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejde vymazat flasch disk.Win.XP
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Nejde vymazat flasch disk.Win.XP
Co to je nabootovat?Zaváděcí disk mám vytvořený.Jak dál?.
vložíte zavádzací disk do cd/dvd mechaniky a reštartujte počítač.Ak máte v biose navolené ako first boot cd/dvd tak namiesto systému vám nabehne práve tento zavádzací disk.Ak nabehne systém,treba zmeniť poradie bootovania
Tak to sice funguje,ale nenašel jsem možnost zálohovat celý disk na DVD/CD.
,nebo mi to hlava nebere.

Obvykle záloha na cd/dvd sa robí z nainštalovaného programu na vytvorenie záloh.Ak máte v pc dva a viac diskov(C,D,E,G atd),vytvorte si zálohu na druhý pevný disk.Je to pohodlnejšie a myslím že aj efektívnejšie.Predsa len,zálohu systémového disku,ktorá má trebárs 14-30 gb napáliť na dvd nie je žiadna výhra.Pokiaľ máte len jeden oddiel na pevnom disku,je potrebné disk rozdeliť.Už len preto,aby ste mali systém a dáta na rozdielnych diskoch.Je to bezpečnejšie,pri havárii systému neprídete o pre Vás cenné dáta(fotografie ,dokumenty atd)
To ale předpokládá dostatečnou rezervu pevného disku,kterou nemám k dispozici.To je důvod proč musím zálohovat na externí medium.Jinak máte zajisté pravdu.
Tak potom Vám nezostáva asi nič iné,ako nainštalovať trebárs zmieňovaný paragon,alebo acronis a z tohto softvéru napáliť zálohu.Ale počkajte si ešte,možno Vám niekto navrhne efektívnejšiu voľbu.Alebo si kúpte externý disk.Ak nemáte laptop,ale klasický počítač,myslím že nie je problém kúpiť lacno starší disk ,ktorý môžete vložiť do pc a naň urobiť zálohu

Hezký den.Počkám si až co zjistíte.Pokud existuje HP Backup a Recovery,který to umí měl by se nějaký software snad najít.Děkuji za podání zprávy.
Tak dotaz uz je u kolegu, ale jak jsem psal vyse - data se daji zazalohovat pouhym nakopirovanim a system zazalohujete napr pres ten Acronis...
Dobrý večer.Já jsem se dostal až k tomu,že jsem program HP Backup and Recouvery v češtině stahl přímo u HP.Problém je asi s instalací.On se sám nainstaluje na místo toho původního a tak ta část Recovery Media Creator zůstane stejná a blokuje znovu použití kopírování celého disku na DVD.Tak se zatím na to vykašlu a budu doufat,že nelapnu žádnou havěť co by mi zničila system. Dík za pomoc a hezký zbytek večera. 

Zkuste jeste ten Acronis, ten Vam system zazalohuje...to byste musel trefit na pekneho smejdika...
Acronics jsem nainstaloval,udělal zaváděcí CD a pak jsem zjistil,že jsou možné variace:klonování na jiný pevný disk 2 zálohování na stávající pevný disk.Jelikož na něm ale nemám potřebný prostor tak je mi to na nic.
Zatím to nechte být ať Vás nezdržuji.Budu ještě bádat.Když tak se přihlásím o konzultaci.Děkuji moc.

Dobre, nemate tedy prozatim zac 

Pokud se mi kolega ozve, tak urcite napisu