Nevyžadujemozitron82 píše:Nějak jsem se k tomu skenu ještě nedostal,až teď.Vyžaduje MBAM taky abych vypl funkce a štíty Avastu?Popřípadě firewall?

Moderátor: Moderátoři
Advanced system care můžete ponechat ale nevěřte jeho antimalware funkcímmozitron82 píše:Provedl jsem nejprve s MBAM rychlý a pak úplny scan a nic to nenašlo.Nic infikovaného.Tak snad už je pc momentálně v pořádku.Existuje nějaký podobný program jako Advanced system care,který byste mohl doporučit?Myslím tím podobné funkce jako nejen vyhledávání havěti,ale i různé malé opravy,kontroly registrů at a aby hodně nezatěžoval pc a uměl komunikovat a Avastem 5 free.Mě se s Advanced dobře pracovalo,akorat jsem nečekal,že teda není až tak doporučovaný.
Kód: Vybrat vše
combofix /uninstall
Je to falešná detekce. T-Cleaner vytvořil jeden náš člen týmu. Můžete mu udělit výjimku a nebo tento krok přeskočit.mozitron82 píše:Combofix jsem timto zpusobem odinstaloval.Když jsem chtěl spustit T-Cleaner,webový štít Avastu mi hlásil,že na stránce http://marinus.sweb.cz/T-Cleaner.exe se nachází win32:Malware-gen