Packed.Win32.PolyCrypt

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra
Místo/Bydliště: Brüx/Praha

Re: Packed.Win32.PolyCrypt

#46 Příspěvek od Marek-26 »

mozitron82 napsal:Nějak jsem se k tomu skenu ještě nedostal,až teď.Vyžaduje MBAM taky abych vypl funkce a štíty Avastu?Popřípadě firewall?
Nevyžaduje :)

mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

#47 Příspěvek od mozitron82 »

Provedl jsem nejprve s MBAM rychlý a pak úplny scan a nic to nenašlo.Nic infikovaného.Tak snad už je pc momentálně v pořádku.Existuje nějaký podobný program jako Advanced system care,který byste mohl doporučit?Myslím tím podobné funkce jako nejen vyhledávání havěti,ale i různé malé opravy,kontroly registrů at a aby hodně nezatěžoval pc a uměl komunikovat a Avastem 5 free.Mě se s Advanced dobře pracovalo,akorat jsem nečekal,že teda není až tak doporučovaný.

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

#48 Příspěvek od Marek-26 »

mozitron82 napsal:Provedl jsem nejprve s MBAM rychlý a pak úplny scan a nic to nenašlo.Nic infikovaného.Tak snad už je pc momentálně v pořádku.Existuje nějaký podobný program jako Advanced system care,který byste mohl doporučit?Myslím tím podobné funkce jako nejen vyhledávání havěti,ale i různé malé opravy,kontroly registrů at a aby hodně nezatěžoval pc a uměl komunikovat a Avastem 5 free.Mě se s Advanced dobře pracovalo,akorat jsem nečekal,že teda není až tak doporučovaný.
Advanced system care můžete ponechat ale nevěřte jeho antimalware funkcím :wink: Na to bych doporučil jiný produkt. Viz zmíněný MBAM a SAS :wink:

Dejte start s kopírujte tam následující

Kód: Vybrat vše

combofix /uninstall
a dejte enter.
Poté klikněte na T-Cleaner v mém podpisu a spusťte ho.

mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

#49 Příspěvek od mozitron82 »

Combofix jsem timto zpusobem odinstaloval.Když jsem chtěl spustit T-Cleaner,webový štít Avastu mi hlásil,že na stránce http://marinus.sweb.cz/T-Cleaner.exe se nachází win32:Malware-gen

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

#50 Příspěvek od Marek-26 »

mozitron82 napsal:Combofix jsem timto zpusobem odinstaloval.Když jsem chtěl spustit T-Cleaner,webový štít Avastu mi hlásil,že na stránce http://marinus.sweb.cz/T-Cleaner.exe se nachází win32:Malware-gen
Je to falešná detekce. T-Cleaner vytvořil jeden náš člen týmu. Můžete mu udělit výjimku a nebo tento krok přeskočit.

mozitron82
Návštěvník
Návštěvník

#51 Příspěvek od mozitron82 »

Vypl jsem dočasně webový štít avastu a stahl jsem T-Cleaner,dal jsem pokračovat klavesou A,zobrazilo se mi,že v pc byla nalezena složka C:Windows erdnt která je součástí progranmu ERUNT,sloužícího k zalohování registrů.Pokud program nepoužívám,může byt smazána.A pro smazání,B pro ponechání.Když jsem dal A,T-Cleaner se vypne.Zkusil jsem jej znova z variantou B,opět se vypl.

motji
VIP
VIP

#52 Příspěvek od motji »

Omlouvám se za vstup :)
A ty složky se před vypnutím nesmazali?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět