Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Antimalware, prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- Návštěvník
Antimalware, prosím o pomoc
Dobrý den často se mi stává, že mi počítač píše hláškové okénko, v aplikaci antimalware se vyskytli problémy a následně jestli chci odeslat na windows k řešení problémů. Nikdy dřívě se mi to nezobrazovalo..můžete mi pomoct?Ještě se mi okamžitě s touto hláškou vypne antivirový program microsoft security essentials. Potom ho musím manuálně zapnout zase. Děkuji uza pomoc
Re: Antimalware, prosím o pomoc
Zdravim a pekny den preji
Jelikoz nevime o Vasem PC nic a z kristalove koule se spatne vesti, navic pri zatazenem pocasi jake ted v okrese Kromeriz panuje, neni nic videt
Ale dosti legracek, kouknem na to
Kliknete do meho podpisu na RSIT a dejte log z nej - navod Vas povede...
Pripadne dejte screen te hlasky - navod na screen http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114

-
- Návštěvník

Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 led 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
Ten screen by nebyl, docela by mozna i pomohl 

-
- Návštěvník
Myslíte tohle?

Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 led 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
-
- Návštěvník
Jsem tak trochu neznalý. Ale tohle mi vyjelo z toho programu RSIT.exe. děkuji za spolupráci
Tohle uz tu mame, to je vypis z RSIT, mel jsem na mysli jestli byste mohl udelat screen = fotku obrazovku kdyz Vam vyskoci ta hlaska - navod na vytvoreni screenu mate zde http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
-
- Návštěvník

-
- Návštěvník
Ale jestli to pomůže..je to klasická tabulka se zněním V aplikaci malware došlo k problému...pak nějaké věci od windows a nakonec jestli to chi odeslat nebo ne.
Zkusil bych apliaci preinstalovat...havet v logu nevidim 

-
- Návštěvník
ok.děkuji za pomoc
Nemate prozatim zac...pak se ozvete ci pomohlo a kdyztak bychom zkusili vymyslet neco dalsiho...
-
- Návštěvník
ááá štěstí se na mně usmálo...nebo spíše asi ne, nicméně tabulka se objevila tady je
Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 led 2011 16:53, celkem upraveno 1 x.
Zkusil bych tedy antivir microsoft security essentials preinstalovat, pokud by nepomohlo a chtel byste jej, tak se obratit na technickou podporu microsoftu a nebo vymenit antivir za jiny - napr Avast nebo Avira - oba jsou zdarma
-
- Návštěvník
Děkuji za spolupráci