Antimalware, prosím o pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Antimalware, prosím o pomoc
Dobrý den často se mi stává, že mi počítač píše hláškové okénko, v aplikaci antimalware se vyskytli problémy a následně jestli chci odeslat na windows k řešení problémů. Nikdy dřívě se mi to nezobrazovalo..můžete mi pomoct?Ještě se mi okamžitě s touto hláškou vypne antivirový program microsoft security essentials. Potom ho musím manuálně zapnout zase. Děkuji uza pomoc
Re: Antimalware, prosím o pomoc
Zdravim a pekny den preji
Jelikoz nevime o Vasem PC nic a z kristalove koule se spatne vesti, navic pri zatazenem pocasi jake ted v okrese Kromeriz panuje, neni nic videt
Ale dosti legracek, kouknem na to
Kliknete do meho podpisu na RSIT a dejte log z nej - navod Vas povede...
Pripadne dejte screen te hlasky - navod na screen http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 Led 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
Ten screen by nebyl, docela by mozna i pomohl 
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Myslíte tohle?

Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 Led 2011 16:54, celkem upraveno 1 x.
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Jsem tak trochu neznalý. Ale tohle mi vyjelo z toho programu RSIT.exe. děkuji za spolupráci
Tohle uz tu mame, to je vypis z RSIT, mel jsem na mysli jestli byste mohl udelat screen = fotku obrazovku kdyz Vam vyskoci ta hlaska - navod na vytvoreni screenu mate zde http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Ale jestli to pomůže..je to klasická tabulka se zněním V aplikaci malware došlo k problému...pak nějaké věci od windows a nakonec jestli to chi odeslat nebo ne.
Zkusil bych apliaci preinstalovat...havet v logu nevidim 
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

ok.děkuji za pomoc
Nemate prozatim zac...pak se ozvete ci pomohlo a kdyztak bychom zkusili vymyslet neco dalsiho...
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

ááá štěstí se na mně usmálo...nebo spíše asi ne, nicméně tabulka se objevila tady je
Naposledy upravil(a) Jouza Hrdlička dne 01 Led 2011 16:53, celkem upraveno 1 x.
Zkusil bych tedy antivir microsoft security essentials preinstalovat, pokud by nepomohlo a chtel byste jej, tak se obratit na technickou podporu microsoftu a nebo vymenit antivir za jiny - napr Avast nebo Avira - oba jsou zdarma
-
Jouza Hrdlička
- Návštěvník

Děkuji za spolupráci 

Přispějete na provoz fóra?