Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefunkční OS?
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Nefunkční OS?
Hezký večer,
mám na Vás prosbu. Mám počítač, na kterém mám W-Vista.
Nainstalovala jsem si tam Daemon Tools, nebo něco takového, a od té doby se nechce rozjet systém vůbec. Zkoušeli jsme i nouzový režim, ale nechtěl naskočit ani ten...
Poradíte mi, co bych s tím mohla dělat?
P.S. slečna u PC
Předem děkuji za jakoukoli radu
mám na Vás prosbu. Mám počítač, na kterém mám W-Vista.
Nainstalovala jsem si tam Daemon Tools, nebo něco takového, a od té doby se nechce rozjet systém vůbec. Zkoušeli jsme i nouzový režim, ale nechtěl naskočit ani ten...
Poradíte mi, co bych s tím mohla dělat?
P.S. slečna u PC
Předem děkuji za jakoukoli radu
Re: Nefunkční OS?
Zdravim a pekny vecer preji
Restart PC, mackat F8, zvolit Posledni znama funkcni konfigurace
Mate instalacni CD od windows 

Vám taky hezký večer 
Ono se to pořád restartuje samo a ta nabídka vyskakuje automaticky.
Vyzkoušela jsem už všechny nabízené možnosti, a pokaždé to dopadlo stejně. zase u té nabídky.
Instalační CD mám.

Ono se to pořád restartuje samo a ta nabídka vyskakuje automaticky.
Vyzkoušela jsem už všechny nabízené možnosti, a pokaždé to dopadlo stejně. zase u té nabídky.

Instalační CD mám.
Nemůže to být třeba také přehříváním? Zdálo se mi, že předtím, než to zkolabovalo, byl počítač strašně horký.
Zkusil bych tedy opravnou instalaci - vlozit CD do mechaniky, restart PC a nabootovat z CD (musite mit v BIOSu nastavene bootovani nejdrive z CD)
Navod zde http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -questions
Navod zde http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -questions
Prehrivani na to muze mit velky vliv...otevrete PC a zkontrolujte zda nejsou vetraky a vetraci pruduchy ucpany prachem. Pripadne opatrne vycistete - vyfoukat vzduchem - NE VYSAVAC -staticka elektrina je svina - pripadne tycinkou do usi opatrne vycistit - pozor at nic neulomite...
a nemůže se stát, že bych touto opravou přišla o nějaké data (dokumenty, fotky...)?
nemám totiž pořízenou zálohu
Jinak počítač asi nejsem schopna rozdělat, protože to není klasický Pc, ale ntb.
to jsem nějak opomněla zmínit... 
nemám totiž pořízenou zálohu

Jinak počítač asi nejsem schopna rozdělat, protože to není klasický Pc, ale ntb.

Tak aspon mrknete jestli na bocich jak jsou vyduchy tak to neni ucpane prachem...vetsinou jde ntb zespod otevrit, otazkou je, jestli uvidite vetraky...
Opravnou instalaci o data neprijdete, jen se prepisi systemove soubory novymi...Zaloha by sla udelat treba pres nejake live CD. pokud by opravna instalace nezabrala, tak bychom se o to mohli pokusit...pripadne nechte ntb vychladnout a pak spustit...
Opravnou instalaci o data neprijdete, jen se prepisi systemove soubory novymi...Zaloha by sla udelat treba pres nejake live CD. pokud by opravna instalace nezabrala, tak bychom se o to mohli pokusit...pripadne nechte ntb vychladnout a pak spustit...
Tak dobrá. Zkusím tu opravnou instalaci a pak se určitě ozvu s výsledkem.
zatím děkuji moc
)
zatím děkuji moc

Nejdrive mrknete na ty vyduchy vzduchu pripadne ventilatory, pokud se PC prehriva tak se Vam muze seknout uprostred instalace a poak buh sud co by se stalo 

tak už nějaké opravy pravděpodobně proběhly. teď to po mě chce, restart počítače a pak se má systém spustit normálně. Mám vytáhnout systémové cd, a bootovat z disku?
Presne tak...na ten prach jste mrkla 

mám ještě pc v záruce a šroubky jsou nějak přelepené, tak se mi do toho nechce moc vrtat, abych nepřišla o záruku. Jinak všechny průduchy vypadají čistě.
Pokud je v zaruce tak neotvirejte, sla by do haje...pak na ne mrknem pripadne nejakou aplikaci...uvidime jestli nabehne po restartu...
tak naskočilo to všechno úplně normálně a možná dokonce rychleji, než předtím...
)
Taky se ztratil ten hloupý Daemon, který za to za všechno určitě mohl...
Teď mi ještě úplně zmizela celá plocha a zobrazila se po chvíli jen spodní lišta... :-/

Taky se ztratil ten hloupý Daemon, který za to za všechno určitě mohl...

Teď mi ještě úplně zmizela celá plocha a zobrazila se po chvíli jen spodní lišta... :-/