Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Microsoft Outlook
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Microsoft Outlook
bohuzel se mi nedari najit ten soubor .pst - ani kdyz ho zadam vyhledat pomoci funkce hledani tak mi to nic nenajde
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Tu:
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?p=416389#p416389
akurat si to trosku prisposobte pre 2003
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?p=416389#p416389
akurat si to trosku prisposobte pre 2003
v tom klíči se dostanu pouze sem - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\
ty další položky které by mě měli navést k outlook tam nemám a nemohu tu složku opět nikde najít
podařilo se mi ale přes prokliknutí vlastnosti outlooku dostat do nějaké datové složky ve které jsou tyto 3 soubory:
archive - office data file 13Mb
extent - soubor DAT 2kb
Outlook - ofiice data file 465Mb
nemohlo by to být ono?
ty další položky které by mě měli navést k outlook tam nemám a nemohu tu složku opět nikde najít
podařilo se mi ale přes prokliknutí vlastnosti outlooku dostat do nějaké datové složky ve které jsou tyto 3 soubory:
archive - office data file 13Mb
extent - soubor DAT 2kb
Outlook - ofiice data file 465Mb
nemohlo by to být ono?
když jsme kliknul pravym tl. myši na ten nefunkční outlook v soukr. Pc a dal možnost vlastnosti tak mi vyskoči tabulka nastavení pošty Outlook a 3možnosti
účty - nastavení účtů
datové soubory - nastavení souborů pro ukládaní zpráv
profily
a když rozkliknu ty datové soubory tak se mi objeví uložiště a jsou tam 2 složky a to:
osobní složky (umístění pro doručování pošty)
složky archivu
a když dám otevřít složku tak se mi objeví ty 3 soubory které jsem psal vpředchozí odpovědi
účty - nastavení účtů
datové soubory - nastavení souborů pro ukládaní zpráv
profily
a když rozkliknu ty datové soubory tak se mi objeví uložiště a jsou tam 2 složky a to:
osobní složky (umístění pro doručování pošty)
složky archivu
a když dám otevřít složku tak se mi objeví ty 3 soubory které jsem psal vpředchozí odpovědi
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
To by mohlo byt ono, ale ak ma ten subor iba 465Mb, tak to nebude ten problem (problem by bol, ak by mal nad 1.5 GB).
Zazalohujte tieto zlozky a spustite opravu z instalacneho CD Office.
Zazalohujte tieto zlozky a spustite opravu z instalacneho CD Office.
a tu opravu spustim jak? ze vlozim CD do pc a na neco kliknu protoze tam jsou vsechny programy office programy nejen outlook asi
navic když jsem si dal ty 3 soubory ulozit na USB abych je mel pro pripad potreby tak mi vyskocila nejaka chyba s touto hláškou
rundlll32.exe - chyba aplikace
Instrukce na adrese 0x30dcfbca odkazovala na adresu pameti 0x013f0700. S pameti nelze provest operaci: read.
Klepnutim na tlacitko OK ukoncete program
navic když jsem si dal ty 3 soubory ulozit na USB abych je mel pro pripad potreby tak mi vyskocila nejaka chyba s touto hláškou
rundlll32.exe - chyba aplikace
Instrukce na adrese 0x30dcfbca odkazovala na adresu pameti 0x013f0700. S pameti nelze provest operaci: read.
Klepnutim na tlacitko OK ukoncete program
takze spustil jsem opravu z CD s aplikaci frontpage a po nainstalovani oprav uz jde outlook spustit a jsou tam i dokonce vsechny emaily:-)
diky za rady a pomocnou ruku
diky za rady a pomocnou ruku