Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Microsoft Outlook
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Microsoft Outlook
dobrý den, rád bych získal radu jak postupovat nebo pripadne jakym zpusobem vyresit problém s microsoft Outlok který mi nejde spustit a to ani v nouzovém režimu - vždy se při načítání kousne a nevím co s tím dělat
nevím tedy jestli ho preinstalovat nebo co s tím provést aby fungoval jako pred tím - bohužel děti si mi tu hrály a dle jejich slov daly odeslat nejaký 1GB soubor emailem a tim se to kouslo a nedje s tim nic delat
díky vsem za pomoc a radu jak postupovat
nevím tedy jestli ho preinstalovat nebo co s tím provést aby fungoval jako pred tím - bohužel děti si mi tu hrály a dle jejich slov daly odeslat nejaký 1GB soubor emailem a tim se to kouslo a nedje s tim nic delat
díky vsem za pomoc a radu jak postupovat
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Microsoft Outlook
Zdravim,
1. skuste ten subor na odoslanie najst a zmazat
2. skuste outlook spustit v safe mode (nie windowsu ale outlooku), teda s parametrom /safe
navod Microsoftu:
http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 792.aspx#2
(User-Initiated Safe mode)
1. skuste ten subor na odoslanie najst a zmazat
2. skuste outlook spustit v safe mode (nie windowsu ale outlooku), teda s parametrom /safe
navod Microsoftu:
http://office.microsoft.com/en-us/outlo ... 792.aspx#2
(User-Initiated Safe mode)
dobrý den,
rád bych ten soubor našel ale bohužel nevím kde ho hledat...
at pripadne nesmazu neco jineho nez co mám
a co se tyce te druhe varianty tak tu bohuzel nemohu pouzit jelikoz ikdyz zadam aby se outlook spustil v nouzovem rezimu tak se stejne sekne pri nacitani a otevření jako kdyz ho hodlam spustit normální cestou
takze tato moznost mi bohuzel nepomuze
rád bych ten soubor našel ale bohužel nevím kde ho hledat...
at pripadne nesmazu neco jineho nez co mám
a co se tyce te druhe varianty tak tu bohuzel nemohu pouzit jelikoz ikdyz zadam aby se outlook spustil v nouzovem rezimu tak se stejne sekne pri nacitani a otevření jako kdyz ho hodlam spustit normální cestou

zkousel jsme hledat nejakou pomocnou informoaci ktera by treba mohl pomoci i vam poradit jak z toho ven a nasel jsme toto jestli vam to pomuze:
Zablokovaná aplikace OUTLOOK.EXE, verze 10.0.6863.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.
Chybný blok 1954962939
Zablokovaná aplikace OUTLOOK.EXE, verze 10.0.6863.0, zablokovaný modul hungapp, verze 0.0.0.0, adresa bloku 0x00000000.
Chybný blok 1954962939
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Mate e-maily zazalohovane, resp. ak pouzivate Outlook na pracu s nejakym webovym poskytovatelom, mate ich aj tam s tym, ze by ste ich vedeli pripadne znova nacitat? (Zistite to napriklad tak, ze ak mate gmail, tak sa tam prihlasite priamo cez webove rozhranie a overite, ze su e-maily aj tam)
bohuzel - tento email pouzivam pouze na soukrome ucely, pracovni email mam na notebooku takze je to kazde zvlášť...
prave ze v tom outlooku mam nektere dulezite starsi emaily ktere prave potrebuji a nemohu se k nim ted dostat
prave ze v tom outlooku mam nektere dulezite starsi emaily ktere prave potrebuji a nemohu se k nim ted dostat

- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Otazka znela inak. Aky to je e-mail? Je to xyz@centrum.cz, alebo xyz@gmail.com, alebo ako?
omlouvám se tomu jsme neporozumel...
email je xyz@iol.cz
a pokud se prihlasim pres webove rozhrani tak tam zadne emaly ulozeny nejsou jelikoz se stahuji do outlooku
v tuto chvily se alespon touto moznosti dostanu na svuj email abych pripadne vedel jestli mi tam neprislo neco duleziteho kdyz mi nefunguje outlook
email je xyz@iol.cz
a pokud se prihlasim pres webove rozhrani tak tam zadne emaly ulozeny nejsou jelikoz se stahuji do outlooku
v tuto chvily se alespon touto moznosti dostanu na svuj email abych pripadne vedel jestli mi tam neprislo neco duleziteho kdyz mi nefunguje outlook
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay, to bude zrejme problem, pretoze vas outlook nevie spracuvat take velke subory s e-mailami. Poznate niekoho, kto ma Outlook 2007 alebo Outlook 2010?
asi jo protoze kdyz jsem koukal tak kapacita je 100mega a ten soubor ktery se dal k odeslani byl pres 1giga
no bohuzel nikdo znamy jej nema a nebo o nikom v tuto chvily nevim...
ale dal by se pouzit pripadne muj pracovni outlook? jej nemam takove moznosti neco s nim delat jak se soukromím outlookem
no bohuzel nikdo znamy jej nema a nebo o nikom v tuto chvily nevim...
ale dal by se pouzit pripadne muj pracovni outlook? jej nemam takove moznosti neco s nim delat jak se soukromím outlookem
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Poslednej vete
som asi velmi nerozumel. Mohli by ste to, prosim, skusit povedat inak?
Kód: Vybrat vše
jej nemam takove moznosti neco s nim delat jak se soukromím outlookem
problemovy outlook mam na soukromem pc, na firemnim notbooku je taky outlook ale nemohu s nim nakladat a pracovat jako se soukromím (menit nektere veci apod.) - jen jsem odpovidal na vasi otazku zda ma nekdo dalsi v mem okoli outlook protoze nevim co jste tim zamyslel tak jsem jen psal ze mam jeste firemni outlook na notebooku
firemní outlook je verze 2007
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay. Skuste najst .PST subor s e-mailami z vasho domaceho outlooku a prekopirovat ho na vas firemny pocitac. Skuste tento PST subor nasledne otvorit vo firemnom outlooku. (napr. vytvorite novu schranku a ako zdrojovy subor zvolite ten preneseny PST)
Ak sa vam to podari, pojdeme dalej.
Ak sa vam to podari, pojdeme dalej.