ocistka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: ocistka
Zdravim a pekny den preji
Odinstalujte Combofix
T-Cleaner http://sweb.cz/Marinus/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čistič
A melo by byt cisto
- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky
- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC
- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
Jsem trožku Pranoidní ohledně mazání protože v PC mám dost fotek bez zálohy atd ... Tyhle všechny programy asi neslouži jen na vymazaání těch programů ne ?vyosek napsal:Zdravim a pekny den preji![]()
Odinstalujte Combofix
- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky
T-Cleaner http://sweb.cz/Marinus/T-Cleaner.exe
- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čističPanel registry
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel nástroje
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
CCleaner doporucuji pouzivat cca jednou za 14 dni
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
A melo by byt cisto
Takze postupne
Odinstalace CF - odinstaluje CF a smaze s nim i jeho slozky
T-Cleaner - docisti po CF a spouste dalsich utilit
OTC - doplnek k T-Cleaneru - maze co T-Cleaner ne
TFC - cisti temp soubory
CCleaner - skvela vecicka na procisteni PC od balastu (temp, cache prohlizecu) a procisteni registru - jeste se mi enstalo ze by mi smazl neco navic
Tempest napsal:Po tom všem v tuto chvíli seznam nástrojů, které T-Cleaner odstraňuje, vypadá takto:
* ATF-Cleaner
* Avenger
+ AVZ
* Catchme.exe
* ComboFix
+ CureIt
* DDS
* GMER
+ HijackThis (v rámci RSITu)
* HostsXpert
* JavaRa
* Mbr.exe
* MWAV
* OTA + OTC + OTH + OTL + OTM + OTS
* RootRepeal
* RSIT
* SecurityCheck
* SREng
+ SystemLook
+ SysProt
+ TFC
* UPM
+ UsbFix
Nevím jestli se CCleaner zblaznil ale po analyzovaní v čistce mi chce vymazat 288 mb a dokonce i Google Earth a Media Player Clasic + nějaký "Poslední místo downloadování"
Jsou to docasne soubory, jejich vycistenim urychlite nabeh aplikaci a start systemu
Ale 288 Megabajtu ?? To je jako kdy by mi to chtělo vymazat celou zalohu starejch souboru kterou mam na druhe pulce rozdeleneho disku . Není to nějaká chyba?vyosek napsal:Jsou to docasne soubory, jejich vycistenim urychlite nabeh aplikaci a start systemu
Ja uz mazal pres CCleaner pres 4giga, kamaradka se divila ze ji pak jede PC o "neco" rychleji...
Na svem ntb mazu cca 200 mega za cca 3 dny provozu...google earth pracuje s obrazky, ktere nacita z webu, takze tam se toho hodne nasromazdi...
Na svem ntb mazu cca 200 mega za cca 3 dny provozu...google earth pracuje s obrazky, ktere nacita z webu, takze tam se toho hodne nasromazdi...
Děkuji
Už jsem to všechno smazal asi smaži i tu zalohu registru co CC udělal.
Měl bych ještě dotaz jestliže si naistaluji ESET Smart Security nebude nutné si udělat RSIT preventivku .
Protože budu instalovat WoW a bojím se aby mi ten účet někdo nehacknul protože toto je na denním pořádku .
Plus tam budu zadavat čislo mého bankovního účtu ,adresu atd ...
Už jsem to všechno smazal asi smaži i tu zalohu registru co CC udělal.
Měl bych ještě dotaz jestliže si naistaluji ESET Smart Security nebude nutné si udělat RSIT preventivku .
Protože budu instalovat WoW a bojím se aby mi ten účet někdo nehacknul protože toto je na denním pořádku .
Plus tam budu zadavat čislo mého bankovního účtu ,adresu atd ...
Taky divny je že IceSword jsem musel vymazat ručně ,ale navadí .
Bohuzel IceSword jiz v mazani zakomponovanem v T-Cleaneru neni...
Pokud Vam bylo ted PC vycisteno a date si tam legalne = zakoupenim licence ESS, tak myslim ze neni preventivky treba...
Pokud Vam bylo ted PC vycisteno a date si tam legalne = zakoupenim licence ESS, tak myslim ze neni preventivky treba...
O.K.vyosek napsal:Bohuzel IceSword jiz v mazani zakomponovanem v T-Cleaneru neni...
Tak dekuji za pomoct .
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 

Přispějete na provoz fóra?