Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ocistka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: ocistka
Zdravim a pekny den preji
Odinstalujte Combofix
T-Cleaner http://sweb.cz/Marinus/T-Cleaner.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čistič
A melo by byt cisto

- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Jsem trožku Pranoidní ohledně mazání protože v PC mám dost fotek bez zálohy atd ... Tyhle všechny programy asi neslouži jen na vymazaání těch programů ne ?vyosek píše:Zdravim a pekny den preji![]()
Odinstalujte Combofix
- Start - Spustit (nebo pouzijte klavesobou zkratku Win+R)
- Napiste ComboFix /Uninstall
- Stisknete Enter
- Tohle smaze Combofix a jeho slozky
T-Cleaner http://sweb.cz/Marinus/T-Cleaner.exe
- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis)
Panel čističPanel registry
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
Panel nástroje
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
CCleaner doporucuji pouzivat cca jednou za 14 dni
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy
A melo by byt cisto
Takze postupne
Odinstalace CF - odinstaluje CF a smaze s nim i jeho slozky
T-Cleaner - docisti po CF a spouste dalsich utilit
OTC - doplnek k T-Cleaneru - maze co T-Cleaner ne
TFC - cisti temp soubory
CCleaner - skvela vecicka na procisteni PC od balastu (temp, cache prohlizecu) a procisteni registru - jeste se mi enstalo ze by mi smazl neco navic

Tempest píše:Po tom všem v tuto chvíli seznam nástrojů, které T-Cleaner odstraňuje, vypadá takto:
* ATF-Cleaner
* Avenger
+ AVZ
* Catchme.exe
* ComboFix
+ CureIt
* DDS
* GMER
+ HijackThis (v rámci RSITu)
* HostsXpert
* JavaRa
* Mbr.exe
* MWAV
* OTA + OTC + OTH + OTL + OTM + OTS
* RootRepeal
* RSIT
* SecurityCheck
* SREng
+ SystemLook
+ SysProt
+ TFC
* UPM
+ UsbFix

Nevím jestli se CCleaner zblaznil ale po analyzovaní v čistce mi chce vymazat 288 mb a dokonce i Google Earth a Media Player Clasic + nějaký "Poslední místo downloadování"
Jsou to docasne soubory, jejich vycistenim urychlite nabeh aplikaci a start systemu
Ale 288 Megabajtu ?? To je jako kdy by mi to chtělo vymazat celou zalohu starejch souboru kterou mam na druhe pulce rozdeleneho disku . Není to nějaká chyba?vyosek píše:Jsou to docasne soubory, jejich vycistenim urychlite nabeh aplikaci a start systemu
Ja uz mazal pres CCleaner pres 4giga, kamaradka se divila ze ji pak jede PC o "neco" rychleji...
Na svem ntb mazu cca 200 mega za cca 3 dny provozu...google earth pracuje s obrazky, ktere nacita z webu, takze tam se toho hodne nasromazdi...
Na svem ntb mazu cca 200 mega za cca 3 dny provozu...google earth pracuje s obrazky, ktere nacita z webu, takze tam se toho hodne nasromazdi...
Děkuji
Už jsem to všechno smazal asi smaži i tu zalohu registru co CC udělal.
Měl bych ještě dotaz jestliže si naistaluji ESET Smart Security nebude nutné si udělat RSIT preventivku .
Protože budu instalovat WoW a bojím se aby mi ten účet někdo nehacknul protože toto je na denním pořádku .
Plus tam budu zadavat čislo mého bankovního účtu ,adresu atd ...
Už jsem to všechno smazal asi smaži i tu zalohu registru co CC udělal.
Měl bych ještě dotaz jestliže si naistaluji ESET Smart Security nebude nutné si udělat RSIT preventivku .
Protože budu instalovat WoW a bojím se aby mi ten účet někdo nehacknul protože toto je na denním pořádku .
Plus tam budu zadavat čislo mého bankovního účtu ,adresu atd ...
Taky divny je že IceSword jsem musel vymazat ručně ,ale navadí .
Bohuzel IceSword jiz v mazani zakomponovanem v T-Cleaneru neni...
Pokud Vam bylo ted PC vycisteno a date si tam legalne = zakoupenim licence ESS, tak myslim ze neni preventivky treba...
Pokud Vam bylo ted PC vycisteno a date si tam legalne = zakoupenim licence ESS, tak myslim ze neni preventivky treba...
O.K.vyosek píše:Bohuzel IceSword jiz v mazani zakomponovanem v T-Cleaneru neni...
Tak dekuji za pomoct .
Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy