Moderátor: Moderátoři
Kolego klidek,ok.DDAANNAATTOORR píše:Vzhledem ktomu že chodím na e-mail jednou za čas tak si bohatě vystačím s prohlížečem.Co se týče bezpečnosti tak seznam e-mail mi chrání ESET. Vao02: Pro ty co chodí na e-mail jednou za čas tak stačí jen prohlížeč.Tím hned nemusíš narážet na lamství.
Nebuď hned vztahovačný, příteli. Vao02 zřejmě myslel, že úplný lama si nedokáže ani pošt.klienta nastavit, aby mu stáhnul a na serveru smazal například 10-15 e-mailů ze tří různých adres denně najednou (můj případ) - a dělám to tak proto, že je mi to pohodlnější - jedním tlačítkemDDAANNAATTOORR píše:Vao02: Pro ty co chodí na e-mail jednou za čas tak stačí jen prohlížeč.Tím hned nemusíš narážet na lamství.
Souhlas, i když jsem to opravdu nemyslel hanlivě a už vůbec ne tak, že kdo používá webaccess je amatér, který neumí zacházet s počítačemsudanec píše:Lama je slovo, ktore do ust odbornika na verejnom priestranstve rozhodne nepatri. Podobny problem sme riesili, ked tak niekto uviedol dokonca v navode, a bolo to uznane ako nevhodne, tak to teda povazujme za precedens. Tym by som to navrhoval uzavriet.
No este to by chybalo aby Mozilla Firefoxkozmen píše:Mozilla Thunderbird.