+ další novinky oproti dvojce. Ale je fakt, že pro lama user je stejně asi nejlepší webové rozhraní
 + další novinky oproti dvojce. Ale je fakt, že pro lama user je stejně asi nejlepší webové rozhraní   Které je také multiplatformní
 Které je také multiplatformní  

Moderátor: Moderátoři
 + další novinky oproti dvojce. Ale je fakt, že pro lama user je stejně asi nejlepší webové rozhraní
 + další novinky oproti dvojce. Ale je fakt, že pro lama user je stejně asi nejlepší webové rozhraní   Které je také multiplatformní
 Které je také multiplatformní  

.
.Kolego klidek,ok.DDAANNAATTOORR píše:Vzhledem ktomu že chodím na e-mail jednou za čas tak si bohatě vystačím s prohlížečem.Co se týče bezpečnosti tak seznam e-mail mi chrání ESET. Vao02: Pro ty co chodí na e-mail jednou za čas tak stačí jen prohlížeč.Tím hned nemusíš narážet na lamství.
 AKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
AKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!! ZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
ZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!! NEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!
NEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU! 

Nebuď hned vztahovačný, příteli. Vao02 zřejmě myslel, že úplný lama si nedokáže ani pošt.klienta nastavit, aby mu stáhnul a na serveru smazal například 10-15 e-mailů ze tří různých adres denně najednou (můj případ) - a dělám to tak proto, že je mi to pohodlnější - jedním tlačítkemDDAANNAATTOORR píše:Vao02: Pro ty co chodí na e-mail jednou za čas tak stačí jen prohlížeč.Tím hned nemusíš narážet na lamství.
 A jestli ti stačí poštu zkontrolovat jen občas, tak ti nikdo nebrání používat prohlížeč a nepodezřívá tě z lamství. Enter!
 A jestli ti stačí poštu zkontrolovat jen občas, tak ti nikdo nebrání používat prohlížeč a nepodezřívá tě z lamství. Enter!
 ) ... nebo třeba 11 leté dítě, které klidně jednou může být moderátorem tohoto fora, ale zatím je "lama". Myslel jsem to tak, že jsou lidé ( naše babi ), kteří neví rozdíl mezi seznam.cz a internetem.Ti pokročilejší možná vědí, že seznam.cz je stránka, ale neví rozdíl mezi internet explorer a internet ( moje žena ), no a vysvětlujte jim co to je mozilla thunderbird a že jí musí instalovat a že tam můžou míž maily ze seznamu a klikni a gmailu.... V takových to případech je asi opravdu nejlepší sem napiš mail.klikni.cz - dej Enter ( tady vpavo dole ta veliká klávesa )- tak to je ono a sem napiš svou adresu a heslo a je to.... a to si pamatuj a už můžeš posílat ty vtipy. Jinak já třeba používám webaccess také s oblibou, např v práci, kde se pohybuji mezi velkým množstvím počítačů a ani jeden mě není přidělen, ale IMAP protokol v MT doma
  ) ... nebo třeba 11 leté dítě, které klidně jednou může být moderátorem tohoto fora, ale zatím je "lama". Myslel jsem to tak, že jsou lidé ( naše babi ), kteří neví rozdíl mezi seznam.cz a internetem.Ti pokročilejší možná vědí, že seznam.cz je stránka, ale neví rozdíl mezi internet explorer a internet ( moje žena ), no a vysvětlujte jim co to je mozilla thunderbird a že jí musí instalovat a že tam můžou míž maily ze seznamu a klikni a gmailu.... V takových to případech je asi opravdu nejlepší sem napiš mail.klikni.cz - dej Enter ( tady vpavo dole ta veliká klávesa )- tak to je ono a sem napiš svou adresu a heslo a je to.... a to si pamatuj a už můžeš posílat ty vtipy. Jinak já třeba používám webaccess také s oblibou, např v práci, kde se pohybuji mezi velkým množstvím počítačů a ani jeden mě není přidělen, ale IMAP protokol v MT doma  .
 .
Souhlas, i když jsem to opravdu nemyslel hanlivě a už vůbec ne tak, že kdo používá webaccess je amatér, který neumí zacházet s počítačemsudanec píše:Lama je slovo, ktore do ust odbornika na verejnom priestranstve rozhodne nepatri. Podobny problem sme riesili, ked tak niekto uviedol dokonca v navode, a bolo to uznane ako nevhodne, tak to teda povazujme za precedens. Tym by som to navrhoval uzavriet.
 I nadále si ale stojím za názorem, že pro člověka, který neumí zacházet s pc je lepší používat webový přístup. Z řady důvodů ( viz výše ) + třeba i kvůli bezpečnosti ( av ochrana na serveru poskytovatele ). To ale neznamená, že to tak nemůže vyhovovat i takovému advanced user, jako je Naughty. Pokud po sobě čtu příspěvky, tak jsem nikde nepsal, že kdo používá web, rovná se automaticky neznalý uživatel pc!
 I nadále si ale stojím za názorem, že pro člověka, který neumí zacházet s pc je lepší používat webový přístup. Z řady důvodů ( viz výše ) + třeba i kvůli bezpečnosti ( av ochrana na serveru poskytovatele ). To ale neznamená, že to tak nemůže vyhovovat i takovému advanced user, jako je Naughty. Pokud po sobě čtu příspěvky, tak jsem nikde nepsal, že kdo používá web, rovná se automaticky neznalý uživatel pc!

No este to by chybalo aby Mozilla Firefoxkozmen píše:Mozilla Thunderbird.

PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA
  PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA   

pripadne s inymi uzivatelmi,
  pripadne s inymi uzivatelmi,    kontaktujte ma na ICQ   alebo mailom
  kontaktujte ma na ICQ   alebo mailom   na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
  na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore. hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
 hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821 pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
         pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601