http://www.raymond.cc/antivirus/index.html

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Hodne me to pobavilo. Typl bych si u McAfee na chybu zapisu hodnot a u AVG,
 Hodne me to pobavilo. Typl bych si u McAfee na chybu zapisu hodnot a u AVG, Naposledy vcera jsem zbavoval zakaznicke pc AVG, ktere
 Naposledy vcera jsem zbavoval zakaznicke pc AVG, ktere

Jsem v >>
 Jsem v >> 

Já měl za dob AVG 7 originální verzi a s tou jsem si užil taky své. Od té doby když AVG vidím u někoho na počítači, tak mu automaticky doporučuji odinstalaci a nahrazuji buď Avastem nebo MSE. A ten hnus který vytvořili z AVG 2011, o tom snad ani netřeba mluvit. Tenhle software má největší náběh na to, dopadnout jako staré dobré Nero. Za chvíli bude umět od každého něco, ale ten základ pro který byl vytvořen bude již člověk hledat horko těžko.
  Já měl za dob AVG 7 originální verzi a s tou jsem si užil taky své. Od té doby když AVG vidím u někoho na počítači, tak mu automaticky doporučuji odinstalaci a nahrazuji buď Avastem nebo MSE. A ten hnus který vytvořili z AVG 2011, o tom snad ani netřeba mluvit. Tenhle software má největší náběh na to, dopadnout jako staré dobré Nero. Za chvíli bude umět od každého něco, ale ten základ pro který byl vytvořen bude již člověk hledat horko těžko.
Ne, byla to posledni aktualizovana verze. Chudak si koupil dokonce dvouletou licenci.foto1977 píše:... a nebylo to tím, že tam měl nějakou starší verzi AVGčka? U nás v práci běžíme na verzi 8,5 a je to katastrofa,
ale verze 10 už třeba chodí svižně.

Jsem v >>
 Jsem v >> 

je to len moja reakcia. AVG rozhodnie nieje to najlepšie, ale hovoriť o ňom takto tvrdo je dosť tvrdé
 je to len moja reakcia. AVG rozhodnie nieje to najlepšie, ale hovoriť o ňom takto tvrdo je dosť tvrdé  
  : raz sme spolu debatovali myslím, že to bolo v téme "názory na kvalitu AV" alebo nejak tak, kde som spomínal ako mi AVG za posledný rok dva, pochytá za mesiaca dva tri vírusy pri surfovaní na webe a pc mám čisté, kedže v 4 mesačných intervaloch dočasne stiahnem nejaký scanner na zistenie háveďe...napríklad MBAM, Superantispyware, urobím sken a nič nenájdu, až na jednu výnimku spred takmer dvoch rokov a teda sa zhodujú s AVG ktorý pri teste nič nenájde...len nech mi nikto nepovie, že každá druhá detekcia čo mi AVG hlási na webe je falošná...z tohto ja osobne môžem iba usúdiť, že nemám dôvod AVG dávať preč.
 : raz sme spolu debatovali myslím, že to bolo v téme "názory na kvalitu AV" alebo nejak tak, kde som spomínal ako mi AVG za posledný rok dva, pochytá za mesiaca dva tri vírusy pri surfovaní na webe a pc mám čisté, kedže v 4 mesačných intervaloch dočasne stiahnem nejaký scanner na zistenie háveďe...napríklad MBAM, Superantispyware, urobím sken a nič nenájdu, až na jednu výnimku spred takmer dvoch rokov a teda sa zhodujú s AVG ktorý pri teste nič nenájde...len nech mi nikto nepovie, že každá druhá detekcia čo mi AVG hlási na webe je falošná...z tohto ja osobne môžem iba usúdiť, že nemám dôvod AVG dávať preč. odporučili ste mi ešte sken AVP tool, ten som aplikoval pred dvoma týždňami a nič nenašiel
 odporučili ste mi ešte sken AVP tool, ten som aplikoval pred dvoma týždňami a nič nenašiel  log z RSIT tu bol niekedy v máji a tiež nič, ďalší dám čoskoro
 log z RSIT tu bol niekedy v máji a tiež nič, ďalší dám čoskoro  zrejme mi teda k bezpečnosti stačí aj také "slabé" riešenie ako je AVG, a asi som teda na webe slušný a tie tri vírusy za mesiac sú normál
 zrejme mi teda k bezpečnosti stačí aj také "slabé" riešenie ako je AVG, a asi som teda na webe slušný a tie tri vírusy za mesiac sú normál  to už ja neviem vy ste odborníci a určite sa vyznáte lepšie ako ja bežný užívateľ
 to už ja neviem vy ste odborníci a určite sa vyznáte lepšie ako ja bežný užívateľ 

Zdravim, zde nejde o to co komu sedi, ale to co sedi vetsine zdejsich navstevniku,eagle2000 píše:Evidentne každému sedí niečo iné

Jsem v >>
 Jsem v >> 

. I když jsem neměl pocit, že Avast zpomaluje, ale po porovnání s MSE už taky nechci.
. I když jsem neměl pocit, že Avast zpomaluje, ale po porovnání s MSE už taky nechci.
My zase chapeme vas ze nechapete nas, vy totiz necistite ty pc co nam zde chodi,dervis píše:Suma sumarum podle mych zkusenosti neni AVG nic ceho by se mel kdo bat. Histerii kolem neho tady na foru moc nechapu.
 Je na vas komu a cemu verite, hodne stesti
 Je na vas komu a cemu verite, hodne stesti 

Jsem v >>
 Jsem v >>