PROCESS_NAME: System
IMAGE_NAME: memory_corruption
MODULE_NAME: nt

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mám spomlený PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Mám spomlený PC
Podle té předcozí hlášky a nyní výpisu chyb, bych řekl že se jedná o RAM paměti.
Zkus otevřít skříň PC a pokud tam máš více RAM modulů tak je jeden po druhém odebrat nebo je prohodit ve slotech.
Nebo jestli máš možnost si někde půjčit jiné udělej to a prohoď je s těmi co tam máš, jen je třeba ohlídat aby byli stejné hodnoty.
Průběžně piš jak to vypadá.
Zkus otevřít skříň PC a pokud tam máš více RAM modulů tak je jeden po druhém odebrat nebo je prohodit ve slotech.
Nebo jestli máš možnost si někde půjčit jiné udělej to a prohoď je s těmi co tam máš, jen je třeba ohlídat aby byli stejné hodnoty.
Průběžně piš jak to vypadá.
Ospravedlňujem sa že píšem tak neskoro ale mal som maturity a ku počítaču som sa moc nedostal. Ram-ky som prehodil a moc to nepomohlo, iné som si nemal odkial požičiať ale notebook mi mrzne stále viac a už aj pri otvorenom prehliadači, je to strašné
No tak otestujeme hardware.
Nejdříve použij HD Tune
ZDE je na něj čeština.
S ním otestuj HDD.
Dále stáhneš Gold Memory, rozbalíš a CD ROM ISO vypálíš třeba Nerem na CD.
Před tím v Bios Setup do kterého se dostaneš při restartu mačkáním klávesy :
* DEL
* F2
* F1
* F10
záleží na PC, ale vždy je to na monitoru napsáno,
otevři nabídku ADVANCED BIOS FEATURES a vyhledej Boot Devices 0 až 4 nebo Boot Sequence.
Na první místo nastav CD-ROM,
na druhé pevný disk HDD, u obou položek bývá napsán i výrobce.
Stisknutím Save většinou je to F10 a potvrzením Entrem uložíš nastavení,
pak ještě stisknutím Save and Exit se dostaneš z Biosu.
Restartuješ PC s vloženým CD a spustíš test.
ZDE je popis co a jak.
Nejdříve použij HD Tune
ZDE je na něj čeština.
S ním otestuj HDD.
Dále stáhneš Gold Memory, rozbalíš a CD ROM ISO vypálíš třeba Nerem na CD.
Před tím v Bios Setup do kterého se dostaneš při restartu mačkáním klávesy :
* DEL
* F2
* F1
* F10
záleží na PC, ale vždy je to na monitoru napsáno,
otevři nabídku ADVANCED BIOS FEATURES a vyhledej Boot Devices 0 až 4 nebo Boot Sequence.
Na první místo nastav CD-ROM,
na druhé pevný disk HDD, u obou položek bývá napsán i výrobce.
Stisknutím Save většinou je to F10 a potvrzením Entrem uložíš nastavení,
pak ještě stisknutím Save and Exit se dostaneš z Biosu.
Restartuješ PC s vloženým CD a spustíš test.
ZDE je popis co a jak.
ok HD Tune je vybavený výsledok 9,4% damaged, a gold memory nechce so mnou spolupracovať
konkrétne neviem nájsť ADVANCED BIOS FEATURES, do bios-u som sa dostal ale je tu len Main, Security, System Configuration, Diagnostics, a Exit žiadne Advanced ...